2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سونو واژینال بود؟؟به دکترت گفتی برات پروژسترون زیاد نکرد؟؟ منم رفتم سونو شکمی هن شدم به لک و انقباض ...

عزیزم میدونم چه حالی داری....

منم واقعا اون چند مدت که لک و خونریزی داشتم برام مثل یه عمر گذشت....

تا وقتی حرکتهاش شروع نشن دلت آروم نمبگیره.....

اما مطمئن باشین بهترینا منتظرتونه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی من خیلی وقته نیومدم از همه جا بی خبرم انشالله تموم انتقالیامون همگی مثبت شده باشن و به ...

سلام عزیزم.....

خوبی گلم؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدایا توبه.... خدا جون حرفای اینا رو نشنیده بگیر اعصابشون خرده😏 با لک یه هفته ای کم آوردی؟؟؟ اونم ...

دقیقا با حرفات موافقم.....

اما خوب دوستامون ترسیدن....

اما کافیه خودشونو به اون بالا سری بسپارن گذر از این مسیر براشون راحتتر میشه.....

سلام خوبین هفته سوم بارداریمه مامانم خالم مادرشوهرم خواهرم همه همه هرکسی ک هست خودش هرکسی هم ک نیس ...

عزیزم یه بندم دراز نکش.....

هر از گاهی به دوری تو خونه بزن.....

یه ذره هم بذار نازتو بکشن خوش باش......

این روزارو غنیمت بدون بعدا حسرتشو میکشیا!!!!!

قراره هفته بعد برم سونو قلب ک میشه پنج هفته واقعا دست ب سیاه سفید نمیزنم فقط میشینم دراز میکشم ی ...

بگو مامان مورچه ها که خیلی زبر و زرنگن.....

اگه زنگ بزنیم میگن چجوریه و تو هر بسته چندتاست؟ آنا جون آزمایش شوهرمو دیدی گذاشتم؟ 

آره عزیزم دیدم.....

+ فکر کن عزیزم.....

سلام دوستای خوبم...ممنون که یادم بودین...ولی من منفی شدم و واقعا از نظر روحی بهم ریختم ....الان بهترم....ایشالله که هیچچچچ کسی همچین تجربه هایی نداشته باشه...میخوام یه ماه استراحت بدم به بدنم بعد برم دنبال آزما یشای آنا جون🌸🌸❤❤❤

جالبه من تا حالا ندیدم زودتر از 6هفته و 2روز قلب تشکیل بشه

عزیزم قلب که زود تشکیل میشه با توجه به دقت دستگاها تشخیصش دیرتره.....

سلام دوستان.من امروز ۴روز از موعد پریودم گذشته ولی هنوز پریود نشدم اصلا امکان نداشت همیشه ۲۶روزه پری ...

عزیز دلم چرا که نه؟

مگه اونایی که پیشنهاد اهدایی میدن خدان؟

هیچ قدرتی فراتر از اراده خدا نیست......

پیشاپیش مبارکت باشه عزیزم......

يعني فقط a جنين خوب محسوب ميشه؟ ab چطوره؟

نه عزیزم نمیشه گفت فقط آ خوبه.....

اینا درجه بندی ظاهری جنینه.....

اصل باطنشه که ممکنه جنین گرید سی سالمتر از آ باشه.....

ممنون آنا جون که همیشه با پستاتون آروممون میکنین😘😘😘

فدات بشم کاش بیشتر از اینا ازم بر بیاد.....

فقط بدونین بی شک بهترینا منتظرمونه.....

سلام دوستای خوبم...ممنون که یادم بودین...ولی من منفی شدم و واقعا از نظر روحی بهم ریختم ....الان بهتر ...

فدات بشم.....

عزیز دلم فقط میتونم بگم احسنت به ارادت.....

انشالله بهترینا منتظرته.....

سلام عذر میخوام انقباضات .حالت کشیدگی هم داشت؟؟جیکار میکردی بر طرف میشد..مثلا من صبحا که بیدار میشم ...

آره عزیزم همینجوری بود. کاری نمیتونستم بکنم واسه همین میگم خیلی اذیت میشدم. منم دولا دولا میرفتم دستشویی. اصلا نمیتونستم صاف وایستم

خلاصه هر چی بود خیلی بد بود.... از وقتی ایزوکسوپرین خوردم و پرولتون زدم رفع شده. حالا امیدوارم هفته دیگه که اثر آمپول میره انقباضات دوباره برنگرده

آره عزیزم همینجوری بود. کاری نمیتونستم بکنم واسه همین میگم خیلی اذیت میشدم. منم دولا دولا میرفتم دست ...

ممنون عزیزم لطف کردی...شنبه میرم آز مجدد ..بازم خوبه فهمیدم فقط من نیستم میتونم با دکترمم درمیون بزارم...

امیدوارم بتام رشد کرده باشه .

امیدوارم نینیتو صحیج و سالم بغل بگیری عزیزم