2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام آنا جون خوبی امروز روز ۱۲ پریودم بود کلومیفن از روز ۳ خوردم روزی ۱ فولیکول زیاد داشتم که بزرگت ...

عزیرم من اصلا روال کار کلومفینو نمیدونم.....

به نظرم با دکتر مشورت کن سر خود کاری نکن.....

میزنه کیست میشه ها.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام من تست زدم منفی شد 😳 

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه من به باباشون گفتم اون گريد a ها بمن رفتند اون كه گريدش bc هست بتو رفته اونم گفت نخير اون يك دون ...

قربون همه گریدهای حرف گوش کن برم که قراره مامان باباشونو عاشق خودشون کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ممکنه روز ۹ انتقال بیبی چک نشون نده

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام بچه ها کسی توانتقال پاهاش یخ بوده من سری قبل همش پاهام داغ میشد ولی اینبار یخ میشه     ...

عزیزم بله مامان یخی زیاد داشتیم.....

مرسی گلم .. انگار آنا جون هم همینو مصرف میکنه اما مطمئن نیستم 

بله عزیزم فکر کنم همین بود چون تاکید داشتم یبوست میشم فکر کنم اینو داد.....

من سر دخترم آهن داشتم ولی این دفعه نداشتم.....

سلام آناجون معمولا انوکسان رو چند هفتگی قطع میکنن؟

عزیزم معمولا تا آخرش داریم و فقط یکی دو روز قبل زایمان قطع میکنن.....

برا من این سری چون اورژانسی شد زایمانم یه روز قبل قطع کردم.....

سلام

علیک سلام عزیزم.....

سلام من تست زدم منفی شد 😳 

عزیزم به تست اعتباری نیست....

چرا خودتونو اذیت میکنین؟

ممکنه روز ۹ انتقال بیبی چک نشون نده

وای روز نه هم بی بی زدی؟

منم میام تورو میزنما!!!!!

ببین ماهیتابم داره واست چشم غره میره ها!!!!!

سلام بچه ها من گیج شدم

بیستم ماه قبل پریود شدم

پنجم این ماه جنین دو روزه انتقال دادم

الان چند وقته ک باردارم؟؟

خودم نمیتونم حساب کنم😞😞

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام بچه ها من گیج شدم بیستم ماه قبل پریود شدم پنجم این ماه جنین دو روزه انتقال دادم ...

خوب ۳هفته و ۱ روز از انتقالت میگذره....

بعلاوه ۲هفته و ۲روز.....

میشه ۵ هفته و ۳ روز.....

حالا میزان خطا هم در نظر بگیر.....

خوب ۳هفته و ۱ روز از انتقالت میگذره.... بعلاوه ۲هفته و ۲روز..... میشه ۵ هفته و ۳ روز..... حالا می ...

یعنی الان.پنج هفتمه😍😍😍😍😍😍

فکر میکردم سه هفتمه

چون من از روز انتقال حساب میکردم

پس من اشتباه حساب میکردم

اصلا پریود قبل برام.ملاک.نبود با خودم می‌گفتم چ ربطی داره از وقتی برام جنین گذاشتن حسابه

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷