2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست
چه تاپیک خوبی. رهاش نکنید دوستان
من چند تا نظر درباره کم کردن خرج مهمونی دارم:
من هر بار مهمونی میگرفتم کلی خرج میوه و شیرینی و غذا میشد. مثلا به تعداد مهمان ها به اضافه میزبان به اضافه یه تعداد اضافه از میوه های خوش خوراک میوه میخریدم. اونم از بهترین نوع و بدون لک و ... بعد دیدم این چه کاریه. به جاش سالاد میوه درست کنم که بهتره. هم شیک تره. هم خوشمزه تره. هم کثیف کاری بشقاب های پر از پوست میوه رو نداره و مهمترین نکته اینه که خیلی خیلی ارزونتره. اگر برای 6 تا مهمون باید 10 تا کیوی از بهترین میوه فروشی محل بگیرم. 5 تا کیوی معمولی رو خورد میکنم توش! سیب و هلو و ... هم همینطور
اگر اهل کیک پختن هستید به جای اینکه کلی پول دو کیلو شیرینی تر بدید خودتون کیک درست کنید. بوی خوبی هم تو خونه میپیچه
به جای درست کردن چند جور غذا با گوشت و مرغ یکی از اون غذا ها رو با غذای گیاهی جایگزین کنیم. دستورهای غذای گیاهی هم تو نت ریخته.
به جای درست کردن شونصد نوع سالاد ، از سبزی خوردن استفاده کنیم. فایده اش هم بیشتره. مهمون ها هم کلی استقبال میکنن. ترشی هم یکی از مخلفات خیلی کم خرجه.
زیور آلات خوشگل برای خانمهای خوشگل ...http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=23984

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه تاپیک خوبی!
به نظرم جدای از اوضاع اقتصادی الان، باید یاد بگیریم که درست خرج کنیم، بعضی خرج ها واقعا لازم نیستن...

مثلا جشن تولد خیلی بزرگ و اساسی برای بچه هامون بگیریم غیر از اینکه کلی خرج روی دست ما میذاره هیچی نداره، والا ما جشن تولد مثل ایران خارج از کشور ندیدیم! که حتما باید تم خاص و تزیینات خاص داشته باشه و.... یه جشن کوچولو، با خانواده ها یا حتی 3 نفره..

غذای بیرون هم خیلی هزینه اش زیاد میشه، من چند ماه هزینه های زندگی رو نوشتم و متوجه شدم که حدود 1/4 خرجی که برای خونه می کنیم داریم غذای بیرون می خوریم که از اول اصلا به چشم نمیومد.

یا برای مهمونی چند مدل غذا درست کردن هم درست نیست، باید یه جوری باشه که کسی هم که نمی تونه روش بشه بیاد خونمون مهمونی

من مایع دستشویی از این فومیا گرفتم وقتی تموم شد نصفی مایع دستشویی فله ای توش ریختم نصفی آب و هم زدم. فومی میاد بیرون و مصرفمون خیلی کم شده
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
دوستان کیسه زباله های کیلویی به نفع نیست.من میخریدم.یه روز شمردم.دیدم خیلی ضرره.کیلویی ها ضخیم تره اما خوب گرون تر.برا زباله فرقی نمیکنه.الان یکساله جعبه ای میخرم پاره هم نمیشن که کثیف کاری داشته باشه.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
من و همسرم هم بیمه عمر شدیم.درسته سود بانکی میده اما ما برای سودش اینکارو نکردیم.اگه خدایی نکرده یکیمون فوت کنه حداقل خانواده دیگه نگران هزینه های ختممون نیستن بعد اینکه هزینه بعضی از بیماریها رو میده.و آتش سوزی منزل.یه جورایی آینده نگریه .زندگیمون هم دست خداست ولی اینجوری اگه خدایی نکرده هر وقت اتفاقی بیفته خیال آدم راحتتره.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
فاطمه گل بانو جون در مورد سالاد میوه خیلی ایده خوبیه. فقط برای مهمونی هایی که آدمای سنتی توشن فکر نکنم بشه آخه اونا عادت کردن یه ظرف پر میوه جلوشون ببینن با چند مدلشم که مشکل دارن. نمونش مادر شوهر گرامی می باشد که فقط میوه های شیرین می خورن یه ذره ترش باشه حالشون بد می شود !
ولی برای مهمونی های جوون تر ها عالیه خیلی هم شیک تره
یه کاری که خودم میکنم اینه که یه سررسید گذاشتم هر شب خرج هایی که می کنیم رو می نویسم و آخر هفته جمع میزنم . می بینم خرج الکی اگه جایی شده برای هفته بعد حواسم رو جمع میکنم تکرار نشه.
ویه مورد هم که البته تو یکی از تاپیک های مامی سایت یاد گرفتم ( مدیریت مالی ) چند تا پاکت میذارم مثلا برای میوه و یا حتی هله حوله که بالاخره گاهی آدم هوس میکنه سر ماه مقدارشون رو مشخص میکنم میذارم مثلا برای میوه البته من کم نمیذارم ولی یه زمانی بود اونقدر می خریدم خراب میشد الان دیگه اینجوری نمیشه. ولی برای بعضی چیزا پول تو پاکت تموم شد دیگه از اون چیز نمی گیرم تا سر ماه و با چیزای دیگه جایگزینشون میکنم اگه مثلا مورد خوراکی بود
من یه مشکل دارم پول که دستم باشه خرج میشه اما نمیفهمم یهو به خودم میام میبینم پول ندارم.ولی به چند تا نتیجه رسیدم.نزدیک عید به هیچ عنوان نرم خرید.پول دستمه حراجی هم زیاد ومیخرممممممممم میام خونه میبینم احتیاجی نداشتم اما خریدم چون حس کردم قیمتاش مناسبه.این خیلی به ضررم بود الان بهمن خرید میکنم نزدیک عید نمیرم.یه چیز دیگه که الان یادمه قسطای فروردین بود چون حقوقه فروردین و توی اسفند میریزن اوایل ازدواج حواسمون نبود ولخرجی میکردیم فروردین بی پول با کلی قسط الن همین که عیدیارو میگیرم اول همه قسطارو تا اردیبهشت میدیم دیگه راحتتتتتت.