2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم در حد خودم سعی میکنم صرفه جویی کنم البته دوستان گفتنیارو گفتن منم کاراییکه میکنمو میگم
خیلی چیزارو ایرانی میخرم و راضیم
پوشک مای بیبی پریمیوم
شامپو ایروکس برای خودم و نرم کننده اوه
انواع کرم ها رو از سینره میخرم خیلی خیلیم راضیم ازشون
پودر لباسشویی و نرم کننده ایرانی(سافتلن و ورنل)
نوار بهداشتی ایرانی
لباسای پسرمو ایرانی میخرم خیلی بصرفه هستند البته نه اشور و بهاوران !!!! اونا هم قیمت خارجیا در میاد تازه کیفیت انچنانین ندارن یه سری تولیدیا هستن کاراشون عالیه و نصفه قیمت البته من شهرستانم نمیدونم تهران کجا دارن
هرجا میبینم چیزی هست که قیمتش خیلی مناسبه و حراجه میخرم حتی برای دو سال بعد همین هفته پیش یه سوییشرت برای پسرم خریدم 12 ت برای سه سالگیش!!!!
مایع ظرفشویی و خیلی از خوراکیا رو ایرانی میخرم
ولی هنوز نتونستم دوتا چیزو جایگزین کنم....... قرص ماشین ظرفشویی و شامپوی سر پسرمو ! شامپو رو بخاطر اینکه هرچی میزنم چشمش میسوزه فعلا از ذخیره سیسمونیش دارم مصرف میکنم تا ببینم کی میفهمه باید چشماشو ببنده:)
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
اهان اینم بگم
ما خیلی کم از بیرون غذا میگیریم غذای خونه خیلی صرف داره
تفریحاتمون بی خرجه میریم بیرون میشینیم بازی میکنیم یا یه دوری میزنیم و میایم خونه ! خودش در روحیه اثر فراوون داره
برای رفت و امدم بیشتر از تاکسی استفاده میکنیم تا دربست و اژانس...........
دوستان تایپیکو بالا نگه دارین خیلی مفیده نه بخاطر این گرونیا بد نیست یاد بگیریم درست و به اندازه خرج کنیم
بخدا خارجیااااا انقدر صرفه جو هستن دایی من المانه زمستون اومده بود ایران میگفت شماها چرا لباس گرم نمیپوشین ما اونجا روزی دو ساعت شوفاژ روشن میکنیم بخاطر قیمت بالای اب و برق ولی لباسای گرم و کلفت میپوشیم!!!!!
ما ایرانیا از فراوونی نعمت بد عادت شدیم
کاش به خودمون و بچه هامون یاد بدیم درست زندگی کنیم
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
باشگاه کودک تماشا برگزار میکند:

کارگاه مهارت های فرزندپروری مثبت (positive parenting program)
دوشنبه ها ساعت 17ــــــ ظرفیت باقیمانده 3 نفر ـــــــ
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 22374857
https://http://www.facebook.com/pages/Tamasha-Kids-Club/233885590075331

کارگاه مهارت های فرزند پروری مثبت چیست
برنامه مهارت های فرزندپروری مثبت فعالیت های ساده و تغییرات کوچکی را به شما آموزش خواهد داد که می تواند منجر به تغییرات بسیار بزرگی در خانواده شما بشود. این برنامه به شما کمک خواهد کرد که متوجه کارکرد خانواده خود شوید و از چیزهایی که در گذشته می گفتید، فکر و احساس می کردید استفاده کنید و آنها را به سبک های جدید انجام دهید:
• خانواده ای با ثبات، حمایتگر و موزون ایجاد کنید.
• رفتارهای مورد علاقتان در مورد کودکتان را تقویت کنید
. • به طور مثبت، مداوم و قاطعانه با مشکلات رفتاری برخورد کنید.
• رابطه مثبت با فرزندتان ایجاد کنید، که در نتیجه آن بتوان ناسازگاری را حل کرد .
• از قبل برنامه ریزی داشته باشید تا بتوانید از موقعیت های سخت اجتناب کنید یا آنها را مدیریت کنید.
• به عنوان والد از خودتان مراقبت کنید.

ـ روش صحیح دستور دادن به کودک
ـ روش های تشویق کودکان
ـ مهارت توجه کردن
ـ مهارت نادیده گرفتن
ـ چگونه محیطی امن و سازنده برای کودکانمان ایجاد کنیم
ـ چگونه می توان رعایت قوانین را به کودک آموزش داد
ـ چگونه از خود به عنوان پدر و مادر مراقبت کنیم
مرسی خیلی چیزا از همتون یاد گرفتم منم روغن و رب یه خروار انبار کردم روغن مایع مراکز خرید شیرین عسل داره دونه ای 2200 هر وقت میرم 5 تا 10 تا میخرم و ازش راضیم
اما بقیه چیزا رو بلد نیستم صرفه جویی کنم اینارام به زوره مامانم خریدم تا الان
سلام
خیلی حیفه که این تاپیک رها شده . دوستان بیاین اینجا رو دوباره راه بندازین. مخصوصا تو سال جدید فکر می کنم خیلی لازم بشه
من می خوام یه بار دیگه صفحات قبل رو بخونم خیلی مفید بودن برای من. تصمیم گرفتم موادی رو که قابل نگهداری هستن مثلا شوینده و بهداشتی رو برای مدت یکسال بخرم . می خواستم اگه کسی این کار رو کرده راهنمایی کنه . من و همسرم و یه کوچولو که به زودی 6 ماهش میشه . البته خودم چون همیشه رو اکثر وسایل تاریخ میزنم دارم یه لیست تهیه میکنم که از هر چیزی چقدر بگیرم. اگه بشه میخوام برم عمده فروشی بعضیاش رو بخرم. نمی دونم کار درستی هست یا نه آخه یه مورد خودم سال پیش برای مصرف یکسالمون صابون داو خریدم موقعی که دیدم داره گرون میشه 10 تا خریدم دونه ای 1000 تومن دیشب دیدم شده 4000 !!!
البته گاهی هم میگم به جای انبار کردن مواد غذایی و شوینده و بهداشتی پول رو صرف کار بهتری بکنم نمی دونم
موضوع اینه من و همسرم هر دو کارمندیم و تو این یکسال که همه چی دو و یا حتی سه برابر شد ما حقوقمون ثابت بود و من مجبورم این کار رو بکنم والا هر چی هم که صرفه جویی کنم و لیست خریدم رو هر ماه کوچیک تر کنم باز از پس خرج ماهانمون بر نمیایم.
خانمای مهربون بیاین بگین شما قصد دارین تو سال جدید برای اینکه از پس هزینه ها بر بیاین چکار کنین ؟
به نظرتون امکان داره ارزون بشه و نخرم چیزی رو ؟