2777
2789
عنوان

راهکارهای برای کاهش هزینه های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 51795 بازدید | 304 پست
سلام دوستان

ممنون خیلی موضوعه خوبیه منم عروسیم نزدیکه باید این چیزارو یاد بگیرم اگه بهم کمک کنین اول زندگی چه چیزایی باید کمتر شه خیلی خوبه..............یا هر چیزی که من نمیدونم
البته خودم خیلی صرفه جویی میکنم ولی باز بعضی موقع ها پول کم میارم...........حتما یه راههای پنهانی هست که من نمیدونم اونارو دوست دارم بدونم

فعلاً از گرفتن جشن عروسی هم صرفنظر کردیم چون تعداد مهمونامون خیلی زیادن .......بجاش میخایم خونه بگیریم

دوست دارم نظرات بقیه دوستان هم بدونم تو همچین شرایطی چیکار کنیم بهتره.......چطوری زودتر به همه چی میرسیم؟
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر روز تا 10 فروردین برا شفای نینی ها یس میخونیم

هر روز که توانستید مارو همراهی کنید

اینم آدرس کلوپ:

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=16544

علاوه بر اون هر کس هر چند صلوات و هر چند سوره حمد و آیه الکرسی که میتونه برا شفای این کوچولوهای معصوممون بخونه.(هر زمان که تونست)

بیاید با دعای دسته جمعی امان

شفای نینی های معصوم نینی سایتی رو

از خدای مهربونمون بخوایم
برا شفا همه مریض ها دعا کنیم...
....................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر
واقعا توی این گرونی بیخودی ادم باید خیلی احتیاط کنه توی خرید کردن.ما که الان مدتهاس چیزی نمیخرم.هنوز هم واسی عید خرید نکردم.در واقع سعی میکنم کمتر بیرون برم تا کمتر خرید کنم.
نیلوفر جان بهترین تصمیم رو گرفتی.... خواهر من پارسال همین کار رو کرد....... پول جهیزیه رو هم از بابام گرفت و گذاشت روی پول عروسی و یه خونه نقلی خریدن..... البته بابام خیلی کمکشون کرد حتی با اینکه پول جهیزیه رو نقد برای خریدن خونه بهشون داده بود ولی دوباره همه چیز براش خرید .... واقعا بهترین کار رو کرد... من پارسال خیلی ناراحت بودم که یه دونه خواهرم بدون جشن عروسی میره خونه همسرش ولی امسال با این اوضاع مملکت و قیمت خونه دیگه می گم واقعا بهترین کار رو کرد..... اگه رفته بود مستاجری معلوم نبود تا 20 سال آینده هم بتونه خونه بخره یا نه....
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
سلام نیلوفر جان
به نظر من اگ طلا میخای بگیری وای عروسیت طلای کم اجرت بگیر
من خودم طلای دست 2 خریدم پول ساخت دیگ ندادم مدل های شیک و تمیز میشه توشون پیدا کرد سرویسم خیلی شیک از آب درومد. خرجای اضافه روهم بزن فامیلای دور رو دعوت نکن. من جشن جمع و جوری گرفتم بعضیا گله کردن که چرا دعوت نبودیم اما میگذره.
حنابندون نگرفتم بعد شام فامیلا خودشون اومدن زدن رقصیدن و رفتن.
حواستم باشه شوهرت قدر صرفه جوییاتو بدونه!!!!
If u wana go fast, go alone
If u wana go far, go together
تاپیک جالبیه
ولی 1 عادت بدی که خیلی از ایرانیا دارن بلا نسبت شماها اینه که تا 1 چیزی گرون میشه همه هجوم میبرن میخرن!!!این باعث میشه بیشترگرون شه.خیلی از افزایش قیمتا کاذبه.مغازه دارا اجناس چندسال قبلشونم به بهانه گرونی الان چند برابر میفروشن.خیلیل حلال حرومو قاطی کردن.
همین پراید از 8 میلیون رسیده به 22 آدم شاخ درمیاره ولی باز ملت میریزن ثبت نام میکنن بابا نخرین. 100 سال پیشم ک وسیله نقلیه انقد کم بود همه زندگی میکردن یعنی انقد واجبه که به همچین ماشین آشغالی 22 میلیون بدی؟؟؟
وضع خیلی خرابه میدونم ولی هرماه 1 تبی ملتو میگیره یا هجوم میبرن سمت برنج یا مرغ یا چای یا پودر رخت شویی
....
خدا خودش رحم کنه مخصوصا به خانواده هایی که خونه ندارن و بخورو نمیر زندگی میکنن
قلبم درد گرفت ازینکه که چی بودیم دنبال چی رفتیم و چی شدیم و بعد ازین چی میخوایم بشیم
If u wana go fast, go alone
If u wana go far, go together
آبتین مامان با این حرفت خیلیییی موافقم اینکه آدم باید حواسش باشه که شوهرش قدر صرفه جوییهاشو بدونه. وای از اون روزی که از خیلی چیزات بزنی و آخرشم کسی قدر ندونه اون وقت تو میمونی و ........
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
نیلوفر جان عروسی بگیرولی یه عروسی کم خرج. من اصلا با عروسی نگرفتن موافق نیستم چند سال بعد پشیمون میشی عروسی یه چیزیه که فقط فقط فقط.... یه باره تو کل عمر آدم
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
و اینک شوی شرق تهران مامان سروش و دوستان (برای مامانا هم یه عالمه لباس و..... داریم)

زمان : جمعه و شنبه همین هفته از ساعت 11 صبح تا 6 بعدازظهر

مکان : تهرانپارس _خیابان فرجام غربی بین میدان صدم و خیابان 45 پ 699 طبقه دوم واحد 7

نمونه کارهای جدید رو تو وبلاگ ببینین http://niiniicenter.blogfa.com/

09381554314
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
سلام دوستان شوی نوروزی مزون نازدونه( لباس مارکدار کودک و مادر ) از جمعه 11 اسفند

برای دیدن نمونه لباسها به وبلاگ زیر مراجعه کنید

http://www.nazdoneh2.blogfa.com

شو به مدت 15 روز میباشد برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید . 22936127- 09390386090

لباسهای تک سایز تخفیف ویژه دارند

ادرس : خروجی امام علی شمال خروجی لویزان میدان طجرلو * مزون از چندین اتوبان دسترسی داره و مسیرش خیلی سرراسته *

آپلود عکس

مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا
http://dl.xco.ir

دانلود انواع مقاله.پایان نامه.جزوات دانشگاهی.طرح توجیهی.گزارش کارآموزی. قیمت ها بین 1000 تا 10000 تومان

و قراردادن مقاله.پایان نامه.جزوات دانشگاهی.طرح توجیهی.گزارش کارآموزی.خود با قیمت دلخواه و کسب درامد
http://dl.xco.ir/bazaryabi?id=561
ما هفته ای تقریبا 80 تومن خرج غذای بیرونمون میشه +سوخت یعنی مجبوریم بیرون غذا بخوریم(چون همسری دانشجوی شهر دیگست روزایی که کلاس داره می ریم اونجا ناهارو شام فست فود
هم غذای ناسالم می خوریم هم طبق حساب من سالی یه چیزی حدود سه ملیون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اصلا هم به چشم نمیاد
من تصمیم گرفتم خودم غذا درست کنم تا شاید خرجمون کمتر شه و غذامون سالم تر
پیشنهاد شما چیه؟
چیا واسه دو روز سفر مناسب تره؟
خودم تن ماهی و الویه به ذهنم رسیده
کمک کنین دوستان
با وضعیت ما سالی سه ملیون خرج الکی خیلی زورههههه
بچه ها به من ایمیل نزنین من پسووردمو گم کردم!! اگرم راهکاری بلدین پسووردمو پیدا کنم بهم خبر بدین