میخوای بری مراسم پاتختی خواهرزاده ات ..کادو خریدی ..لباس دوختی با خوشحالی میای با خانواده ات بعد از مدت ها ک ندیدمشون بری شهرستان..بعد شوهرت نمیزاره تو بری فقط واسه اینکه حوصله نداره دوباره بیاد دنبالت و تو زندگی هم به خواسته هات هیچ وقت اهمیت نداده ..تو یکم اصرار میکنی میگه نه بعد بازم یگی سرت داد میزنه میگه نه بعد تو حرکت میکنی میری سمت ماشین مامانت اینا ک بری بعد شوهرت بچتو از بغلت میکشه بیرون و یه سیلی جلوی فامیل تو کوچه میزنه تو صورتت ..چیکار کنین اون لحظه ..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی بدونم مخالفه نمیرم خودمم جلو جمع سبک نمیکنم ارامش خانوادم برام مهم تره تودلم ناراحت میشم که نرفتم ولی بچم شوهرم مهم ترن گوربابای بقیه
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
وقتی بدونم مخالفه نمیرم خودمم جلو جمع سبک نمیکنم ارامش خانوادم برام مهم تره تودلم ناراحت میشم که نرف ...
شوهرت؟؟اگه هیچ وقت نظراتت براش مهمه نباشه تو زندگی و همیشه باید حرف حرف خودش باشه بازم اون زن باید اون زن باید خودشو فراموش کنه و به فکر شوهرش باشه ک ناراحت نشه پس خودش چی
احیانا بابای دختره که با ماشین اونجا حاضر بود بعد این سیلی کاری نکرد؟
حضرت محمد(ص):هر مردی که بر صورت همسر خود سیلی زند؛هفتاد مرتبه سیلی در جهنم خواهد خورد.
نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»
واسه خودم تاتفاق افتاده ..نه بابام فوت کرده ..مامانم ک دید سیلی زد رفت از من دفاع کرد
نمیدونم بشه شکایت کرد یا نه ولی شاید با اون همه شاهدی که داشتی بتونی شکایت کنی
نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»