2777
2789
عنوان

این متنو بخونین خودتونو جای زنه بزاررین

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 20 پست

خب مرده که ی بارکی اینطور نشده زنه هم بد موقعی رو برای طغیان برای احقاق حقش رو انتخاب کرده وقتی سالها ی روان غرط رو در پیش کرفته سالها همطول میکشه تا اصلاح بشه در کل سعی میکردم به خاطر ز روز خودمو جلوی خانوادم کوچیک نکنم 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت؟؟اگه هیچ وقت نظراتت براش مهمه نباشه تو زندگی و همیشه باید حرف حرف خودش باشه بازم اون زن باید ا ...

ن ولی باسیاست پیش برو ببین من مامان خودمو دیدم بی سیاست بود همش لج مبکرد بابابام همش فامیلاش اولویت بودن حالا این فامیلا تف سیاهم سمت ننه من نمیکردن این ولی میکشت خودشو من بودم یه جاهایی بیخیال میشدم من عموم زایمان کردم نیومد دیدنم عید شوهرم گف من خونش نمیرم گفتم توام بری من نمیرم تموم شد نمیشه برای هرچیزی حنگ روان درس کرد بچه گنا داره البته یه جاهاییم مرد باید کوتاه بیاد وگرنه پرومیشه فک میکنه خبریه همه چی دوطرفه قشنگه

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

اولا که نمیذاشتم کار به اینجاها بکشه 

قبلش اینقد قربون صدقه اش میرفتم که راضی بشه و اگه نمیشد بهش میگفتم زندگی رو جهنم جفتمون میکنم و کاری میکنم پشیمون شی از اینکه نذاشتی برم 

البته اینم بگم من بدون همسرم هیچ جا نمیرم 🥰

ولی اگه جلوی جمع سیلی بهم میزد چنان سیلی میخوابوندم توی گوشش همه چیز یادش بره

بعدم بچمو ازش میگرفتم به هرشکلی و میرفتم پشت سرمم نگاه نمیکردم 

اولا که نمیذاشتم کار به اینجاها بکشه قبلش اینقد قربون صدقه اش میرفتم که راضی بشه و اگه نمیشد بهش میگ ...

شوهرم هیچوقت خونه فامیلای من نمیاد من هر چقد سیاست خرج کنم بازم خانواده اش و اون خواهره عفریته اش از من جلو میزنن بعدشم شوهرم همش میخواد من حرفشو گوش بدم