2777
2789

منو همسرم یکساله که ازدواج کردیم و تو طرح میزبان بهزیستی شرکت کردیم.

خودمون بچه دار میشیم و مشکلی نداریم اما تصمیم گرفتیم اول یه بچه رو به سرپرستی بگیریم بعد اگه خواستیم چندسال بعد خودمونم بچه دار بشیم.

چون ۵ سال از تاریخ عقدنامه مون نگذشته بود با طرح میزبان آشنامون کردن و به قول معروف تمام سخت گیری هارو دور میزنیم و خیلی راحت میگیرن.

الان براتون توضیح میدم طرح میزبان رو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرح میزبان شامل بچه هایی میشه که سرپرستشون مشخصه اما صلاحیت نگهداری ازشون رو ندارن 

مثلا پدر معتاده مادر زندان

یا مثلا پدر مادر نداره و فقط مادربزرگ داره

اینطور بچه هارو به جای اینکه وارد فضای بهزیستی کنن میدن به خانواده میزبان(میتونه هر سنی باشه) از نوزاد تا ۱۰ ۱۲ سال.

ولی به طور موقت نزد خانواده میهمان میمونه

اگه خانواده خودش شرایطشون اوکی بشه برمیگرده پیش خانواده اصلی و اگه نشه خانواده میزبان میتونم درخواست بدن و حضانت دائم رو بگیرن

طرح میزبان شامل بچه هایی میشه که سرپرستشون مشخصه اما صلاحیت نگهداری ازشون رو ندارن مثلا پدر معتاده م ...

مثلا اگه پدر معتاد داشته باشه بعد پدرش ترک کنه و صلاحیت داشته باشه میاد بچه رو میگیره ازتون؟ 

حالا این سوال مطرح میشه که بچه آسیب نمیبینه؟

برای بچه سخت خواهد شد اما طبق تحقیقاتی که تو کل دنیا داره انجام میشه و این طرح تو همه کشورا هست

از نظر روانشناسی بهتره بچه وارد خانواده سالم بشه هرچند موقت تا وارد محیط بهزیستی.

ولی به طور موقت نزد خانواده میهمان میمونهاگه خانواده خودش شرایطشون اوکی بشه برمیگرده پیش خانواده اصل ...

دل نمیبندین به بچه بعد اذیت شین 🥹

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بیشتر ببینید
حالا این سوال مطرح میشه که بچه آسیب نمیبینه؟برای بچه سخت خواهد شد اما طبق تحقیقاتی که تو کل دنیا دار ...

باحاله 

اسی نمیشه برای بچه حضانت دائم؟ 

یعنی در صورتی که هر دو بچه دار میشن 

ولی به طور موقت نزد خانواده میهمان میمونهاگه خانواده خودش شرایطشون اوکی بشه برمیگرده پیش خانواده اصل ...

ولی بنظرم جدا شدن بعد از وابستگی برا هردو طرف سخته

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!