2777
2789
عنوان

اونایی ک رمان میخونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 92 پست

مانگا ، مانهوا ، نوال و .... از این دست هم حسابه؟😁🤡 ‌اگر بله که منم بازی

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اصلا عشقه من بخاطر این حتی legacies هم دیدم یک دو سکانس بازی کرده بودبه‌خصوص فریاد زدنش وقتی خا ...

ربکاااااااا😂😂😂😂

من نمیخوام قبول کنم اینا خوناشام نیستن و ادمن😂😂😂

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

بیشتر ببینید
ربکاااااااا😂😂😂😂من نمیخوام قبول کنم اینا خوناشام نیستن و ادمن😂😂😂

اصلا فوق العادس. هر نقشی قبول کنه بعد این اصلا کسر شأن اصلا بهش نمیاد 🤣😂 فقط کلوس

عاشقم❤️

منم قبلا رمان هایی مثل گناهکار همسایه گودزیلا من تقاص و..از این رمان‌های نودهشتیا میخوندم اما الان ب ...

ملت عشق قشنگه؟ 

قصد دارم کنابشو بخونم دودلم! 

عاشقانه پسندم نیست! 

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

بیشتر ببینید
اصلا فوق العادس. هر نقشی قبول کنه بعد این اصلا کسر شأن اصلا بهش نمیاد 🤣😂 فقط کلوس

اصلا انقدر تو واقعیت اوسکله😂😂😂

فیلتر گل گلی میزاره,مرد تو لشکر گرگینه داشتیییییی😂😂

پیشنهادم بهت اینه دونده هزار تورو ببینی سینماییه اصلا پشیمون نمیشی:)

بیشتر ببینید
منم قبلا رمان هایی مثل گناهکار همسایه گودزیلا من تقاص و..از این رمان‌های نودهشتیا میخوندم اما الان ب ...

اره دقیقا الان خوندنشون احمقانس

ملت عشق چند صفحه خوندم بدم اومد ادامه. ندادم

عاشقم❤️

باور میکنی ندیدم 😂😂گیم اف ترونز ولی خوشم اومد

عب نداره منم خیلی عقبم از دنیای سریال و فیلم😂

خاستم بگم خیلی, قشنگه ولی من نصفه دیدم😂😂

بیشتر ببینید