2777
2789
عنوان

زندگی بعد عروسی چجوریه

452 بازدید | 34 پست

چقدر بعد عروسی دعوا کردید؟ وسر چی بود؟؟ 

دلتنگ خانوادتون بودید؟ چند مدت؟ 

چجوری به زندگی عادت کردین؟

و..‌

بگید لطفا

نمیدونم چی بنویسم بزارم برای همیشه بمونه 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی بعد عروسی اولاش شیرینه همه چیش انگار رویاس یهو بعد چند ماه میفهمی عهههه من چ غلطی کردم دلتنگی اینا شروع میشه حتی پشیمون میشی خیلی زیاد دعواها اولاش برات خیلی بزرگن خیلی بر میخورن بهت حس میکنی اشتباه کردی تو انتخابت

مشکلی به اون صورت برام پیش نیومد چون دو سال دوست بودیم و همو میشناختیم دلتنگی برای خانواده هم برام پ ...

چرا دلتنگی برای خانوادت پیش نیومد؟؟

با خانوادت زیاد صمیمی نبودی یا بر عکس؟

زندگی بعد عروسی اولاش شیرینه همه چیش انگار رویاس یهو بعد چند ماه میفهمی عهههه من چ غلطی کردم دلتنگی ...

بیشتر سر چی دعوا میششه؟

چرا دلتنگی برای خانوادت پیش نیومد؟؟با خانوادت زیاد صمیمی نبودی یا بر عکس؟

اخه دور نشدم به اون صورت که دلم تنگ بشه

خونه هامون تقریبا نزدیک همه

بعد اینکه من دوران مجردیم اکثرا مسافرت بودم با دوستام و زیاد خونه نمیموندم

چرا صمیمی هستم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

خیلی دعوا کردیم خیلی اما زن و شوهر دعوا کنند دلتنگ خانوادم اصلا نشدم

تو خونه حوصلت سر نمیرف؟ 

دلتنگ وقتایی که خونه بابات بودی نمیشدی؟

اخه دور نشدم به اون صورت که دلم تنگ بشهخونه هامون تقریبا نزدیک همهبعد اینکه من دوران مجردیم اکثرا مس ...

خدا روشکر پس 

ممنون

دلتنگ که نه اصلادعوا تا دلت بخواد، فقط هفته ی اول خوب بودیمکلا یه سال اول خوب نبود از سال دوم بهتر ش ...

میشه بگید دعوا سر چی بود؟؟

بیشتر سر چی دعوا میششه؟

اختلاف سلیقه ها اصلا بعد ازدواج سال اول خیلی سخته شاید خیلی وقتا ب طلاق فکر کنی ولی بعدش کم کم همه چی بهتر میشه اخلاقای همو یاد میگیرید و زندگی عادی میشه دیگ رویایی نیس ی ارومی قشنگه