2777
2789
عنوان

مدرسه ها از بچه ها خوب پول تیغ میزننا

| مشاهده متن کامل بحث + 5863 بازدید | 267 پست

قطعا کرایه مسیر ۳ ساعته خیلی بیشتره از ۳۰۰ تومن میشه

اونم رفت و برگشت.اتوبوس دربستی که گرفتن هزینش نسبت به اتوبوس عادی بیشتره

ساندویچ که گرفتن حتما کنارش ابی،دلستری،نوشابه،دوغ یا یه نوع نوشیدنی میذارن

پس مطمعن باش خیلی از ۳۰۰ تومنی که گفتی بیشتر میشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو کدوم کشور زندگی میکنی آدرس بده چقدر تو توهمی عاشق چشم ابروتن رایگان پول راننده هست بیمه دان ...

اگه مدرسه دولتیه از آموزش پرورش سرانه میگیره

اگه غیرانتفاعی هست که همون اول شهریه رو دولا پهنا گرفته

لازم نیست برای هزینه های مدرسه والدین بچه را مدام تیغ بزنن

همسرم گفت اگه دیدی دلش میخواد بره بگو من مرخصی بگیرم خودم ببرم خودم بیارم

غذا هم خبر دارم قراره جوجه باشه مثل پارسال خودمون از جای مطمئن بگیریم ببره با باباش  اضافه بشه به گروه 

دوباره غروب خودش برگردونه

من مگه با اینا بچه میفرستم ؟ فردا روز ماشین چپ کنه خدای نکرده بعد بشینن دنبال مقصر بگردن و این وسط ماهاییم که بدبخت شدیم

در اینکه معلما زحمت میکشند شکی نیست اما این مال قدیما بود الان معلم از رو گوشی تدریس می‌کنه یه سوال توضیح میده در حد تیم فلسطین.حالا سوال امتحانی در حد تیم فرانسه پایه دانش آموزا داغون

والله امروز ما ۲۵۰ دادیم واسه اردو . پارک میبرن با میان وعده و ناهار . هزینه سرویس هم هست. یه قیمت بابت کرایه ماشین و پول ناهار و تغذیه بگیرین میبینین زیاد نیس‌. مگه الکیه از خودشون هزینه بگن؟ هر اردو که میبرن قبلش باید مجوز از اداره بگیرن باقی پول رو که مدیر تو جیبش نمیذاره

تورِ یه روزه ی مشهد هم ۸۰۰ تومن نمیشد😂

برا شما دیگه خیلی تابلو تیغ زدن.لااقل ۵۰۰ میگرفتن اتقد توی چشم‌نبودن

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بیشتر ببینید
والله امروز ما ۲۵۰ دادیم واسه اردو . پارک میبرن با میان وعده و ناهار . هزینه سرویس هم هست. یه قیمت ب ...

خوب واسه شما خیلی طبیعی و خوب بود قیمتش

با کلی سرویس دهی

اینا یه ساندویج و اب معدنی دادن

نوشابه گفتن ضرر داره برا بچه ها😂

همسرم گفت اگه دیدی دلش میخواد بره بگو من مرخصی بگیرم خودم ببرم خودم بیارمغذا هم خبر دارم قراره جوجه ...

به اثر روانی کاری که میکنی هم فکر کن 

اردو فقط رسیدن تا مقصد و خوردن غذا نیست 

معاشرت و تعامل و کار گروهیه 

بچه‌ رو وقتی از جمع دوستاش جدا میبری و میاری خیلی اذیت میشه 

:)