یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما بشین خونه بچتم خودت درس بده در همون سطوح عالی که فکر میکنید لایقشی 100 تومنم بذار جیبت ببر بچرخونش ساندویچ 15تومنی هم براش بخر دیگه نه مدرسه تیغت میزنه نه اردوی بچهی دیگهای به دل اون طفل معصوم میمونه مثل خودتم باسواد و با فرهنگ میشه
نماینده های کلاس حق الناس زیادی گردنشونه.باید این حق الناس رعایت کنن.شاید کسی روش نشه هی بگه ندارم ندارم.نمیتونم.یا دلش بخواد بچششرکت کنه تو مراسمات مدرسه.ولی نماینده ها هزینه ها سنگین میگیرن و اگه کسی هم اعتراض کنه به هزینه چنان تو گروه میکوبن یا میگن نمیخوای نفرست بچتو
کاش نماینده های کلاس درک بیشتری میکردن.فکر جیب همه میبودن و سعی نکنن خیلی جشن لاکچری بگیرن.یه جشن معمولی هم کافیه و بچه ها خوشحال میشن
الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏