2777
2789
عنوان

مدرسه ها از بچه ها خوب پول تیغ میزننا

| مشاهده متن کامل بحث + 5899 بازدید | 267 پست
تورِ یه روزه ی مشهد هم ۸۰۰ تومن نمیشد😂برا شما دیگه خیلی تابلو تیغ زدن.لااقل ۵۰۰ میگرفتن اتقد توی چش ...

به خدا اگه غذاش خوب بود من نمیگفتم‌تیغ زنی

من اول فکر کردم غذای برنجیه.

نگو ساندویج ارزونا که توش هیچی نیس از اوناس

چیزی که من دیدم خودشون انگار درست کرده بودن😂😂به خدا ۲۰ هزارم ارزش نداشت

حالا من پیش بچه اینارو نگفتم گفتم با دوستاش بوده عب نداره

قطعا کرایه مسیر ۳ ساعته خیلی بیشتره از ۳۰۰ تومن میشهاونم رفت و برگشت.اتوبوس دربستی که گرفتن هزینش نس ...

اینا رو گفتم ولی خب خدایی ۸۰۰ تومنم زیاده

میتونستن یه اردو سبک تر ببرن که اینقدر فشار نیاد به خانواده ها

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بشین خونه بچتم خودت درس بده در همون سطوح عالی که فکر میکنید لایقشی 100 تومنم بذار جیبت ببر بچرخونش ساندویچ 15تومنی هم براش بخر دیگه نه مدرسه تیغت میزنه نه اردوی بچه‌‌ی دیگه‌ای به دل اون طفل معصوم میمونه مثل خودتم باسواد و با فرهنگ میشه

شما بشین خونه بچتم خودت درس بده در همون سطوح عالی که فکر میکنید لایقشی 100 تومنم بذار جیبت ببر بچرخو ...

اینم سطح سواد تو

کی حرف از تدریس زد؟

کی اصلا گفت‌معلما خوب نیستن؟

از خودشونی حتما

خوب واسه شما خیلی طبیعی و خوب بود قیمتشبا کلی سرویس دهیاینا یه ساندویج و اب معدنی دادننوشابه گفتن ضر ...

چجوری خرج میکنین که واسه راه سه ساعته ۸۰۰ زیاده؟تازه کدوم ساندویچ ۵۰ میشه؟

نماینده های کلاس حق الناس زیادی گردنشونه.باید این حق الناس رعایت کنن.شاید کسی روش نشه هی بگه ندارم ندارم.نمیتونم.یا دلش بخواد بچش‌شرکت کنه تو مراسمات مدرسه.ولی نماینده ها هزینه ها سنگین میگیرن و اگه کسی هم اعتراض کنه به هزینه چنان تو گروه میکوبن یا میگن نمیخوای نفرست بچتو

کاش نماینده های کلاس درک بیشتری میکردن.فکر جیب همه میبودن و سعی نکنن خیلی جشن لاکچری بگیرن.یه جشن معمولی هم کافیه و بچه ها خوشحال میشن

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
به اثر روانی کاری که میکنی هم فکر کن اردو فقط رسیدن تا مقصد و خوردن غذا نیست معاشرت و تعامل و کار گر ...

اینجا ایرانه  حق با شماست ولی من با جون بچم بازی نمیکنم

تو همین چند سال اخیر سرچ بزنید چند بار فقط شاهد تصادف و فوت دانش اموزا و دانشجوها بودیم

من که عمرا با استرس این موضوع کنار نمیام  تا بره بیاد من هزار بار مردم و زنده شدم

اینجا ایرانه حق با شماست ولی من با جون بچم بازی نمیکنمتو همین چند سال اخیر سرچ بزنید چند بار فقط شا ...

قطعا شما اختیار بچه خودتو داری عزیزم 

من نکته‌ای که شاید خودت بهش دقت نکرده بودی رو گفتم

:)

چجوری خرج میکنین که واسه راه سه ساعته ۸۰۰ زیاده؟تازه کدوم ساندویچ ۵۰ میشه؟

رفت برگشت تقریبا ۲.۴۵ دقیقه چیزینا شد

ساندویج من مثلا گفتم ۵۰ چیزی که من دیدم ارزشش ۲۰ هزار بود

تو هر شهریم ساندویج ارزون هس

اگه باور نمیکنید بعدا منو قیمتارم بفرستم

چرا اصرار دارین بگین دروغ میگیم