2777
2789
عنوان

مدرسه ها از بچه ها خوب پول تیغ میزننا

| مشاهده متن کامل بحث + 5891 بازدید | 267 پست
یا حسینننناینو دیگه ندیده بودم😂😂😂

ن ی بار ن دوبار ببین از اول سال بالای ده پانزده بار تکرار شده .بعد شرکت هم نکن آنقدر زنگ میزنن اسم میزارن گروه پیام میدن ابروتو میبرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اردواجباری نیس وقتی میبینی اضافه میگیرن نفرس

نمیشه بچه ها دوست دارن با دوستاشون برن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید

درآمد مدرسه س دیگه

حالا مدرسه دختر من خرج نمیکنه تو خود مدرسه

گردن خودشون

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید

نه والا این غذا اماده ها بیرون برا که اصلا معلون نیست جوجه رو با مرغ مرده درست میکنن که بو میده و کوبیده هم همش نون خشکه و بادمجون رنده شده

برنجم هندی  برای بچه هم دو کفگیر میکشه  تو ظرف

امسال هم برای 24 ام اردو هست نفری 550  من همون اول به پسرم گفتم دوست داری بری گفت نه مامان   خدارو شکر عاقله  تو تله اینا نیفتاد

همین چند وقت پیش برای روز معلم 1 تومن از کل مدرسه جمع کردن خدا میدونه چقدرش رسید به معلمهای بی نوا

من که راضی نبودم سر سوزنی بره دفتر  فقط معلم ولاغیر

نه والا این غذا اماده ها بیرون برا که اصلا معلون نیست جوجه رو با مرغ مرده درست میکنن که بو میده و کو ...

چرا پول جمع کردن😐😂

دقیقا از اون غذا های ارزون میخرن

تو اسلام شهر تهران غذا پرسی ۶۰ تومن

معلوم نیس با چی درست میکنه مرتیکه😂😂

ببین درسته میگن مدارس دولتیه و مدیریت حق ندارد از والدین پول بگیره اما خود آموزش و پرورش به مدیری که بیشتر کمک به مدرسه جمع کنه یه امتیازی یا تشویقی چیزی میده

و بله اردو یه بخشش هم سوده که امیدوارم در راستای بهبود مدرسه خرجش کنن

(اینو از افرادی که توی آموزش و پرورش کار می‌کنن شنیدم)