2777
2789
عنوان

مدرسه ها از بچه ها خوب پول تیغ میزننا

| مشاهده متن کامل بحث + 5896 بازدید | 267 پست
کجا هستین چقدر خوب 🌹من تو بارداریم کلا ویار داشتم از اول تا آخر همش غذای بیرون میخوردم کلی پک قاشق ...

اره همینطوره واقعا.‌. دیگه آدم دلش نمیاد پول بده عذای بیرون

مشهدیم عزیزم از مشهد بردن گلمکان

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

واقعا مدیرا و معلما مدرسه هتله واسشون همیشه خدا که تعطیلن یه حقوق مفتی ام میگیرن بعد جالبه یسره هم م ...

⭕️مقایسهٔ کار و تعطیلی معلمان با سایر کارمندان دولت!

🔺معمولاً شما هم تا کنون این را شنیده‌اید که  معلمان ۳ ماه تعطیلند و حقوق مفت می‌گیرند! 

اما در واقع معلمان کمتر از دیگر کارمندان دولت تعطیلی دارند! 

حال مقایسه بین بیکاری و حقوق و مزایای معلمان با سایر کارمندان:

1️⃣ همهٔ کارمندان دولت هر سال یک ماه مرخصی دارند.

2️⃣ همهٔ کارمندان در پایان هر سال، یک ماه حقوق ، پاداش می‌گیرند.

3️⃣ در پایان هر ماه به کارمندان حداقل ۸۰ ساعت اضافه کار می‌دهند؛ یعنی در ماه حداقل ده روز پول کاری که اصلاً انجام نشده است دریافت می‌کنند.

در طول سال می‌شود حداقل ۱۲۰ روز ! ( یعنی ۴ ماه )

4️⃣ پس همهٔ کارکنان دولت در سال با یک ماه پاداش، یک ماه مرخصی و معادل ۴ ماه اضافه کاری، جمعا ۶ ماه بدون آن که کاری انجام دهند، حقوق می گیرند ، به عبارتی ۶ ماه بیکارند، حقوق‌شان هم حداقل دو برابر معلمان است!

5️⃣ ضمن این که کارمندان سایر ادارات غیر از پاداش عید، مزایای دیگری مثل: حق ایاب و ذهاب، حق مسکن، پاداش های ریالی به مناسبت‌های مختلف ( مثل کارت هدیه ی روز پدر،روز کارمند،مناسبتهای با دلیل و بی‌دلیل و ... ) دریافت می‌کنند.

🔺 حال حساب کنید ۶ ماه حقوق دریافتی بدون کار کارمندان را در مقابل سه ماه تعطیلی معلمان!

🔺 در ضمن فراموش نشود که طبق محاسبات آماری، هر ساعت کار یک معلم، برابر با ۸ ساعت کار یک کارمند در سایر ادارات است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه توضیحیه میدینمیدونی تو تی نی سایت با دو قشر دشمن خونی هستندیکی آموزش و پرورش و الخصوص معلم ...

⭕️مقایسهٔ کار و تعطیلی معلمان با سایر کارمندان دولت!

🔺معمولاً شما هم تا کنون این را شنیده‌اید که  معلمان ۳ ماه تعطیلند و حقوق مفت می‌گیرند! 

اما در واقع معلمان کمتر از دیگر کارمندان دولت تعطیلی دارند! 

حال مقایسه بین بیکاری و حقوق و مزایای معلمان با سایر کارمندان:

1️⃣ همهٔ کارمندان دولت هر سال یک ماه مرخصی دارند.

2️⃣ همهٔ کارمندان در پایان هر سال، یک ماه حقوق ، پاداش می‌گیرند.

3️⃣ در پایان هر ماه به کارمندان حداقل ۸۰ ساعت اضافه کار می‌دهند؛ یعنی در ماه حداقل ده روز پول کاری که اصلاً انجام نشده است دریافت می‌کنند.

در طول سال می‌شود حداقل ۱۲۰ روز ! ( یعنی ۴ ماه )

4️⃣ پس همهٔ کارکنان دولت در سال با یک ماه پاداش، یک ماه مرخصی و معادل ۴ ماه اضافه کاری، جمعا ۶ ماه بدون آن که کاری انجام دهند، حقوق می گیرند ، به عبارتی ۶ ماه بیکارند، حقوق‌شان هم حداقل دو برابر معلمان است!

5️⃣ ضمن این که کارمندان سایر ادارات غیر از پاداش عید، مزایای دیگری مثل: حق ایاب و ذهاب، حق مسکن، پاداش های ریالی به مناسبت‌های مختلف ( مثل کارت هدیه ی روز پدر،روز کارمند،مناسبتهای با دلیل و بی‌دلیل و ... ) دریافت می‌کنند.

🔺 حال حساب کنید ۶ ماه حقوق دریافتی بدون کار کارمندان را در مقابل سه ماه تعطیلی معلمان!

🔺 در ضمن فراموش نشود که طبق محاسبات آماری، هر ساعت کار یک معلم، برابر با ۸ ساعت کار یک کارمند در سایر ادارات است.

مدرسه دخترم غیرانتفاعی اییینقد تیغ میزنن ک حد نداره..مثلا گفتن جشن پایان تحصیلی تو فلان تالار ساعت ۴تا ۶بعدازظهر یعنی دوساعت فقط نمایش عروسکی بود ۷۰۰هزارتومن نفری بعدش هرکی با ماشین شخصی خودش هم باید میرفت

پسر من وبردن ۲۰۰ گرفتن ناهار هم چلو کباب دادن غیر انتفاعی هم هست من میگم شاید ناهارش کار یه خیر باشه آخه مگه میشه با ۲۰۰ تومن البته مسیرش تا مدرسه یک ربع بیست دقیقه هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
مدرسه دخترم غیرانتفاعی اییینقد تیغ میزنن ک حد نداره..مثلا گفتن جشن پایان تحصیلی تو فلان تالار ساعت ۴ ...

غیر انتفاعی ابتدایی همین هست ولی پسر من هفتم هست خرجی نداشتن فقط همون اردو 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

800به نظرم زیاده شاید تهران هزینه رقت و برگشتشوندبیشتره و یه هزینه هایی هست که در نظر نمیگیرید مثلا اینکه برای هر اردو هر جا بخواهی بری باید مجوز بگیرید و بر طبق این مجوز از هر دانش آموز ورودی میگیرن حتی اگه پارک عمومی باشه اینجا ورودی از 40هزار هست تا 150هزار شما چون بی اطلاع ازین موضوع هستید عصبانی هستید شاید بستنی هم گرفته باشن یا مجری ک برنامه اجرا کرده باشه یا تقریحی براشون در نظر گرفتن و شما نمیدونید تمام این که چقدر گزفتن و چه هزینه هایی شده از طریق اداره بررسی میشه 

⭕️مقایسهٔ کار و تعطیلی معلمان با سایر کارمندان دولت!🔺معمولاً شما هم تا کنون این را شنیده‌اید که مع ...

ضمن ارج نهادن به معلمان گرامی ، این موارد که اشاره کردید کاملا صحیح نیست و یه سری ایراد داره 

در ضمن هر کسی شغلش رو خودش انتخاب میکنه و بالاجبار سرکار نمیره

800به نظرم زیاده شاید تهران هزینه رقت و برگشتشوندبیشتره و یه هزینه هایی هست که در نظر نمیگیرید مثلا ...

واقعا شما هم عجیبید

ماجرای یک فرد غریبه رو تعریف نمیکنم که بچه خودمونه

رفتن بازدید پول ورودی بازدیدم خودشون دادن

هزینه ای که کردن پول ماشین و ساندویج در حد ۲۰ تومنی

هتل ب قیمت سر و کله زدن با بچه های وحشی و خل دیوونه ی این و اون و از دست دادنه اعصابشون هست

وا این چه طرز حرف زدنه؟ شما معلمی؟ اتفاقا برعکسه ما بچه های دسته گلمون را می‌فرستیم زیر دست کادر بی اعصاب مدرسه.. اونام هم پولشو میگیرن اگه حوصله ندارن استعفا بدن بشینن خونه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ضمن ارج نهادن به معلمان گرامی ، این موارد که اشاره کردید کاملا صحیح نیست و یه سری ایراد داره در ضمن ...

فکر کنم بخاطر پیام اون دوست عزیز که گفتن مدرسه هتله و کل تابستون تعطیلن توضیح دادن.... اگرنه هر شغلی سختی های خودش هم داره  

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
حقققققق با شماااااااست

کنایه میزنی؟؟؟

حوصله بحث ندارم ولی چرا نمیگی از اول دانشجویی به معلم ها حقوق میدن و جزو سابقه شون محسوب میشه؟؟

نگفتی خودشون با کمال میل رفتند سراغ این شغل به خاطر تعطیلات زیاد و ساعت کار کم؟

نگفتی سال تحصیلی که پشت سر گذاشتیم ۵۰ روز تعطیل شد؟؟

و ما که کلی هزینه دادیم برای مدرسه مجبور شدیم مرخصی بگیریم بمونیم خونه؟؟؟ 

و ......

هیچ وقت یک جانبه به قاضی نرید