2777
2789
عنوان

مدرسه ها از بچه ها خوب پول تیغ میزننا

| مشاهده متن کامل بحث + 5863 بازدید | 267 پست
شما خودتون قشریش کردید

من چیزی رو که دیدم میگم

بدون اینکه بخوام غلو کنم روزانه چندتا تاپیک در مورد این شغل ها زده میشم

هیچوقت هم نمیام بگم چکاره هستم که از همون بخوان بگن شما خودت فلان و بیسار

ولی خیالت راحت نه معلمم نه پرستار

فقط واقعیت صریح میگم چون نمیتونم حرف ناحق بشنوم و ساکت بمونم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پنجاه هزار از دخترم گرفتن برای سینما... صد هزارم گرفتن برای موزه

این حالا عیب نداره

چون هزینش همینه

ولی باز میگم برا اموزش پرورش نامه میگیرن مثلا ما این موزه میایمم نصف هزینه میگیرن

نه .من خدماتی مدرسه ی دولتی ام از بچه ها فقط ۶۰‌تومن گرفتند بابت هزینه اتوبوس.ولی ناهار نمی دن.مدرسه ...

نه دولتی

اصلش همینه دیگههه 

۸۰۰ تومن گرفتن هیچی ندادن

این حالا عیب ندارهچون هزینش همینهولی باز میگم برا اموزش پرورش نامه میگیرن مثلا ما این موزه میایمم نص ...

دخترم مهد میره، خصوصیه.... ولی گفتم هزینه هاش خیلی خوبه مه با پنجاه شصت تومن بری سینما

مامان پنج تا کوچولوی پر دردسر که باباشون از همه دردسر ساز تره                          

من چیزی رو که دیدم میگمبدون اینکه بخوام غلو کنم روزانه چندتا تاپیک در مورد این شغل ها زده میشمهیچوقت ...

شما خیلی به خودت گرفتی

من با معلما کار نداشتم و ندارم

کلی هم توهین کردی

من گفتم‌مدارس اموزش پرورش

معلم هیچکارس

مریخ نبردن کههزینه اتبوس رفت برگشت ۲۰۰ هزار.بعدشم مدرسه یک ارگان عمومیه از نظر من اصلا نباید پول بگی ...

عزیزم تو کدوم کشور زندگی میکنی آدرس بده چقدر تو توهمی عاشق چشم ابروتن رایگان پول راننده هست بیمه دانش آموز هست غذا هست اون جایی که رفتن هست بعد مادری مثل شما هزار تومن واسه مدرسه نمیده واسه صابون مایع مدیر هم نوکر شما نیست از جیب خودش بده 

کدوم مدرک دقیقا که من ندیدم!!!من جایی حرف میزنم که گوشی برای شنیدن باشه و فهمی برای درک کردن وگرنه و ...

حالا معلومه ۲ ساعته تو تاپیک داری حرفای بی اساس میرنی

در حالی که من هیچ با معلما کار ندارم

میگم اموزش پرورش.

گوش کنن گوشاتو باز کن جواب بده 

شما میگی این قیمت نیست من میگم برم عکساش بفرسم؟؟؟

بفرسم

چرا اینو جواب نمیدی

عزیزم تو کدوم کشور زندگی میکنی آدرس بده چقدر تو توهمی عاشق چشم ابروتن رایگان پول راننده هست بیمه دان ...

عزیزم کشور ایران زندگی میکنم

شما خبر نداری حتما یا داری نمیگی

بیمه دانش اموزی چقدره؟۲۰ هزار یه جور میگید انگار ۵۰۰ هزارتومنه بیمه دانش اموزی😂😂

غذا هم که گفتم در حد اشغال ۲۰ تومنی ۵۰ تومنی

میمونه اتوبوس که اونم نفری بیشتر از ۳۰۰ تومن نمیشه

شما خیلی به خودت گرفتیمن با معلما کار نداشتم و ندارمکلی هم توهین کردیمن گفتم‌مدارس اموزش پرورشمعلم ه ...

هیچ توهینی نکردم اینکه حرف من متوجه نمیشی یا نمیفهمی توهین نیست برداشت من از برخورد شماست

شما هم به من گفتی 

ما حرف هم متوجه نمیشیم و تمام

شما اتفاقا به مدارس گفتی تیغ زن حروم خور

حتی گفتی اینا حتما خودشون از اون قشر هستند بهشون بر خورده

من به شخصه ببینم جایی حق خودم و بچم ضایع میشه میرم حرف میزنم و سعیم میکنم حقم بگیرم نه اینکه بیام اینجا بگم !!

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏