2777
2789
عنوان

مدرسه ها از بچه ها خوب پول تیغ میزننا

| مشاهده متن کامل بحث + 5891 بازدید | 267 پست

استارتر کاملا درست میگه ولی بازم قشر بیکار معلم که سرشون تو گوشیه از اردیبهشتم تعطیلن شروع کردن به مخالفت 

اردو اصلا اجباری نیست که مدرسه بخواد هزینه بزاره رو دست خانواده معلم ها هم همه میدونن تو ایران بیخود پول میگیرن همین کمم از سرشون زیاده همچین میگن با بچه های مردم سرو کله میزنیم انگار بقیه شغلا با هیچ کسی ارتباط ندارن 

واقعا مدیرا و معلما مدرسه هتله واسشون همیشه خدا که تعطیلن یه حقوق مفتی ام میگیرن بعد جالبه یسره هم م ...

اینجوری نگو من خودم خدمتگذار مدرسه هستم وخواهرمم معلمم.باورت می شه خرجمون نمی رسه.خواهرم فقط مادرمو نگه می داره.بدبخت از دست بچه ها دیوونه شده.۴۰ تا دانش اموز که اصلا گوش نمی دند.معلم وارد کلاس می شه بلند نمی شند.جلوی معلم همدیگرو می زنند.سرو صدای زیاد.با سردرد میا خونه

فکر بکر

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ توهینی نکردم اینکه حرف من متوجه نمیشی یا نمیفهمی توهین نیست برداشت من از برخورد شماستشما هم به م ...

باز حرف منو ندیدین البته میبینین فقط میخایزن یه حرفی بزنین؟

قیمتارو بفرسمممم

یه مینی بوس دربست گرفتیم برا یه مسیر نیم ساعت یک ساعت هم اونجا توقف کنه با کلی اه و پیف دو میلیون و پونصد 

بعد اتوبوس با حداقل دو سه ساعت توقف ۲۰۰ هزار تومن میگیره؟؟؟

دویست تومن اصلا پول گازوییلش درمیاد

اینجوری نگو من خودم خدمتگذار مدرسه هستم وخواهرمم معلمم.باورت می شه خرجمون نمی رسه.خواهرم فقط مادرمو ...

خدای سخته معلمی همه فکر میکنن اسونه

بنده خدا ها حقوق زیادیم ندارن

مریخ نبردن کههزینه اتبوس رفت برگشت ۲۰۰ هزار.بعدشم مدرسه یک ارگان عمومیه از نظر من اصلا نباید پول بگی ...

وقتی مسافت این شکلی هست که ۳ ساعت رفت و برگشت هست اتوبوس عموما باید در دسترس بمونه و اون کرایه کل روز رو میگیره مگر در حالتی که مسیر نزدیک باشه

حالا من خودم که شیرازم اکثرا از باغ های درون شهر استفاده می کنند و مسافت نزدیک و این مشکل وجود نداره

ولی کلا مدرسه بیشتر خرجش رو از کمک های مردمی جمع میکنه آموزش و پرورش اونقدرها بودجه به مدارس نمیده 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
عزیزم کشور ایران زندگی میکنمشما خبر نداری حتما یا داری نمیگیبیمه دانش اموزی چقدره؟۲۰ هزار یه جور میگ ...

نه والا ساندویچ ۳۰ تومنی ۱۰ سال پیش آخریش دیدم الان نون و پنیر ۳۰ تومنه بعد مگه شما همراه بچتون رفته بودید که ببینید چی به چیه اگه اردوگاه و جای سر بسته  باشه خودشم هزینه داره 

یه مینی بوس دربست گرفتیم برا یه مسیر نیم ساعت یک ساعت هم اونجا توقف کنه با کلی اه و پیف دو میلیون و ...

خوب عزیزم قربونت بشم

۳۰ تا دانش اموزه

از هر دو تاش ۲۰۰ هزار حساب کن 

تو اصلا ۳۰۰ هزلر حساب کن

نه والا مدرسه داداش من ۱۵۰ هزار واسه اردو گرفت 

بردشون گلمکان و اونجا هم چلوکباب داد بهشون..

ینی واسه رفت و برگشت و عذا فقط ۱۵۰

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

حالا معلومه ۲ ساعته تو تاپیک داری حرفای بی اساس میرنیدر حالی که من هیچ با معلما کار ندارممیگم اموزش ...

ببخشید شما میای تو سایت هسته اتم بشکافی که من اومده باشم کار دیگه ای بکنم!!!

شما ریپلای کردی من جوابت دادم میخوای جوابت ندم ؟؟

گفتی مدرک گفتم مدرکی نگذاشتی 

شما الان مسئول این تاپیک هستی یا نه؟؟؟

آیا تو تاپیک شما به معلم ها توهین نشد؟؟؟

آخر یه پستم هم گفتم اگه فکر میکنی حساب  و کتابت درست و پول اضافه گرفتن برو به خودشون بگو و بهتر بری مدارک رو هم به اونا نشون بدی 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

دست روی دلم نذار که خونه

ولی در مورد اینکه کار معلمی شغل سختیه کاملا تایید میکنم  من خواهرم ازمون داد قبول شد حالا ابتدایی نه رفت برای دبیرستا نی ها  20 روز بعد استعفا داد  یعنی یکماه نتونست تحمل کنه

تعریف میکرد شرایط کلاس رو  من خودم رو میزدم  ببین چی کشیده بود که بی خیال شد

نه عزیزم خوب من ساندویج دیدمشما میگی ۵۰ نیس من میگم حتی اون ساندویج ارزش ۲۰ هزارم نداشتاگه منطقی باش ...

قبول دارم هزینه اضافی میگیرن اما خدایی ساندویچ پونزده هزاری دیگه نیست، نون باگت خودش ده تومنه با پنج تومن میشه فقط یه سس تک نفره بذاری توش 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍