2777
2789
عنوان

مدرسه ها از بچه ها خوب پول تیغ میزننا

| مشاهده متن کامل بحث + 5888 بازدید | 267 پست
خوب من بیام ادرس اون ساندویجا ارزون بدم اینجا میگید اشتباه کردن؟با توجه اون ساندویح که من دیدم ارزش ...

همیشه گفتند کسی که خواب رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش بخواب میزنه نخیر!!!

من و بعضی دوستان توضیحات واضح رو دادیم حالا شما میخوای متوجه بشو میخوای باز حرف خودت بزن!!!

روز خوش

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بعدتصادف اردوبچه های کرمان دگه کمترمدیری جرات داره اردوببره اگرم ببرن معمولا  ماشینی میگیرن هیچ مشکلی نداشته باشه  بنده خدامدیرکرمانی تایکماه قبل هنوززندان بود 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدتصادف اردوبچه های کرمان دگه کمترمدیری جرات داره اردوببره اگرم ببرن معمولا ماشینی میگیرن هیچ مشکل ...

وای چقدر من گریه کردم برای اون بچه هااا

استاکر چیه عزیزم ...من فرشته ی نگهبانتم🎀💋

الآن شمامعلمید یا پرستار؟

حتما باید یکی از این دوتا باشم که حرف حق بزنم؟؟

تو این مملکت برای آموزش و درمان کمترین ارزشی قائل نبوده و نیستند و اینکه جفت این شغل ها پایین ترین در آمد تو شغل های دولتی دارند که دیگه از بدیهیات هست 

تو هر شغلی آدم خوب و بد ،عادل و ظالم ....هست ولی اینهمه زاویه داشتن و جمع بستن در مورد یه شغل تو یه سایت واقعا خجالت آوره!!!

من حرف حق میزنم و اینکه بیای از دید خودت یه قشری رو بکوبونی و هر حرفی در موردشون بزنی اشتباهه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
همیشه گفتند کسی که خواب رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش بخواب میزنه نخیر!!!من و بعضی دوستان توضیحا ...

من و دوستامم با مدرک و حرف حساب حرف زدیم.

شما میگی اون قیمت نیست من میگم عکسش بفرستم؟؟؟

شما خودتو زدی به خاب😂😂حرف کم اوردی برو 

موفق باشی

وای چقدر من گریه کردم برای اون بچه هااا

خودمنم گریه کردم دقیقاانروزهمه یقه پاره میکردن مدیر چرااین اتوبوس اجاره کرده    درصورتی هم معاینه فنی گرفته بودهم همچی هرچنداون مرکزی معاینه فنی داده بودبستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
حتما باید یکی از این دوتا باشم که حرف حق بزنم؟؟تو این مملکت برای آموزش و درمان کمترین ارزشی قائل نبو ...

شما خودتون قشریش کردید  

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
کاش تاپیکت قفل میکردی عزیزم من بجات عصبی شدم

نه باو مهم نیس اونا هم نظر خودشون دارن

چیزی که من دیدم‌تیغ زنی اشکار بود 

مجبورا خانوادا ها میفرستن

حالا ما داریم

یه عده ندارن به قرض حتی بچشون میفرستن

من و دوستامم با مدرک و حرف حساب حرف زدیم.شما میگی اون قیمت نیست من میگم عکسش بفرستم؟؟؟شما خودتو زدی ...

استاترعزیزمن یکنفربه شخصه ساندویچ ۱۵و۲۰تومن سالهاست ندیدم حالاشهرشماهست خوشبحالتون شهرهاتون ارزونیه

بیشتر ببینید
من و دوستامم با مدرک و حرف حساب حرف زدیم.شما میگی اون قیمت نیست من میگم عکسش بفرستم؟؟؟شما خودتو زدی ...

کدوم مدرک دقیقا که من ندیدم!!!

من جایی حرف میزنم که گوشی برای شنیدن باشه و فهمی برای درک کردن وگرنه وقت خودم بیش از اندازه مصرف نمیکنم با دوتا پست هم میتونم بفهمم طرف مقابلم چی تو چنته داره و اصلا حرف من متوجه میشه یا نه دارم خودم خسته میکنم!

شما هم با دوستانت که دارند تاییدت می‌کنند ادامه بده و شاد باش

خوب بچس دیگهمیشه همه برن بچتو نفرسی؟پولشم والا مهم نیس.من حرفم اینه این مدلی دارن تیغ میزننشما به اص ...

من متوجه حرف شما هستم  ولی چون میگید تیغ میزنن  اینو گفتم.

مابرای اشتباهات دیگران،قاضی هایی سخت گیر وبرای اشتباهات خود،وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم.! 

برید تحقیق کنید ببینید داره یا نهو هزیناهشم بپزسیدهزینه هم داشته باشه برا اموزش پرورش یا رایگان یا ن ...

عزیزم مامان من فرهنگیه مدیر مدرسه ست اردو سینما میبرن باید با شخصی بگیرن از دم درسه تا سینما یه ربع راه بود هر اتوبوسی رو یک پونصد گرفت

خب پس دیگه ببین اموزش پرورش چقدددد بدبخته اون وقت میکی اتوبوس مفت در اختیار اموزش پرورشع آره ریختن � ...

والا دیدم برا اموزش پرکرش چون ارگان دولتی عمومی نصف حساب میکنن یا رایگان تو تهران بعضی جاها اموزش پرورش اتوبوسم دارم

شما والا گارد عجیبی گرفتین

شما یه بارم بی دلیل توهین کردی ناراحت شدم ازت خدا فقط جواب بده اینکه به بچه ساندویج خوردن یاد ندادی نصفش اورده خونه شعور داشتم خوبه