2777
2789
30 آذر رفته من هر روز داغم بیشتر میشه

میدونم چی میگی هرچند که عمق دردت رو کسی نمیتونه بفهمه امیدوارم خدا بهت آرامش بده 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم.... عزیزم..... عزیزم....اصلا نمی دونم چی بگم.... فقط از خدا می خوام آرومت کنه!

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
نمیتونم نمیتونم جای خالیشو تحمل کنم ترنجبین برده بودم دل درد نگیره دارو زردی ساکش گذاشتم انار گذا ...

وای بمیرم الهی😭😢😢😢😢

تمام بدنم یخ زد 

اشکام اومد

بمیرم برای دلت😭😭😭😭

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

واقعا داغه بچه سخته 9ماه شبو روز منتظری بغلش کنی مگه حالا حالاها دل ادم اروم میشه برای ارامش دلت ایت الکرسی میخونم عزیزم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بميرم الهي عزيزم. ميگن بچه هايي كه فوت ميشن رو تو بهشت  پيش حضرت داوود  نگه مي دارن . الهي قلبت اروم شه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عزیز دلم. کاش کنارت بودم بغلت میکردم

خیلی تنهامکه پناه آوردم به یه سایت 

دارم میمیرم

بخدا انقدر دلم اتیشه 

شب  روز عذاب میکشم دیگه ارزوی مرگ دارم

خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
بعد سه بار سقط از دست دادن لوله راستم جراحی برای لوله چپم با هزار نذر و نیاز این بچه را داشتم

😢😢😢😢😢خدا صبرت بده برای اولین بار تو نی نی سایت گریه کردم.خدا صبرت بده 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
30 آذر رفته من هر روز داغم بیشتر میشه

شما این همه سقط داشتی .خدا یه بچه بهت داده .چرا خودتو عذاب میدی .دختر خاله من دو بار سقط کرد گفت دیگه نمی تونم تحمل کنم کلا بیخیال بچه دوم شد .من نمی تونم درکت کنم ولی دیدم چه قد از دست دادن بچه سخته خدا بهت صبر و ارامش بده .خیلیا جای شما باشن دیگه بچه دار نمیشن به خودت و روحت و جسمت رحم کن خواهرانه بهت میگم به نظر سنگدلی میاد ولی دلم واسه بچه و مخصوصا شما با این همه بارداری و سختی سوخت .خدا خودتو دخترتو نگه داره خدایی نکرده اگه بلایی سر خودت بیاد چی ؟

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
خیلی تنهامکه پناه آوردم به یه سایت  دارم میمیرم بخدا انقدر دلم اتیشه  شب  روز عذاب ...

دخترت چندسالشه؟

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
2810