2777
2789

همه سونو و ازمایش و انومالی و قلب و غربالگریش عالی بود

هفته 36 زایمان کردم سزارین

بچه رفت دستگاه گفتن تنفسش تنده اما من امپول ریه ها را زده بودم

بعد سه روز اومدم خانه برم حموم زنگ  زدم حالش بپرسم گفتن بچت فوت کرد

خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    

خدایا بچه ها خیلی مظلومو بی گناهن من اصلا تحمل دیدن مریضیشونو ندارم. 

بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد سه بار سقط

از دست دادن لوله راستم

جراحی برای لوله چپم

با هزار نذر و نیاز این بچه را داشتم

خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
همه سونو و ازمایش و انومالی و قلب و غربالگریش عالی بود هفته 36 زایمان کردم سزارین بچه رفت دستگاه گ ...

الهی بمیرم 

مگه قبلنم تجربشو داشتی .دلیل خاصی داشته ؟

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

وای خدا چقدر سخت

خدا بهت صبربده 

عزیزم حالا خوبه یه دختر داری 

شاید حکمت خدا تو داشتن یه فرزنده برات

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

نمیتونم نمیتونم جای خالیشو تحمل کنم

ترنجبین برده بودم دل درد نگیره

دارو زردی ساکش گذاشتم

انار گذاشته بودم

طاقت دل دردشو نداشتم

حالا چطور تحمل کنم زیرخاکه

2810