2777
2789

منطقم قبول کرده خدانخواسته

خدا میخواست بچم سالم بود زنده می موند حتما بچم سرنوشت و عمرش بدنیا نبوده

اما منه مادر 

قلب من مگه میفهمه

من چطور تحمل کنم

خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم عزیزم.الله بهت صبر بده..آبجی میدونم الان هیچ حرفی تسکین قلبت نیست اون طفل معصوم از گوشت و خونت بوده اما مطمئن باش خدا بیشتر از تو عاشق بنده هاشه..حکمتی داشته.راضی باش به رضای خدا

کی این اتفاق افتاده؟ الان چندوقت ازش گذشته؟

30 آذر رفته

من هر روز داغم بیشتر میشه

خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    

خدابهت صبربده عزيزم،ديروز يک کليپ ديدم مثل داستان شماطرف بچش فوت شد بغلش گرفت باشنيدن صداي ضربان قلب مادره ضربان قلب بچه هم برگشت

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  

ای خدااااا درک نمیکنم حکمت این دادن گرفتناتو😢😢😢😢😢😢😢😢😢مابنده توایم خودت رحم کن ب دلمون😢😢😢😢😢

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢

خدا بحق امام حسین دلتونو آروم کنه و بزودی زوووود جاشو با بچه سالم و صالح براتون پر کنه

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔
2810