2777
2789
نمیدونین هم باید داغ جیگرم بکشم هم دخترم همش داداششو میخواد چهار بار من دست خالیییییییییییییییییی ...

اینقدر خودتو اذیت نکن تویه دختر سالم داری خدارو هزار بار شکر کن

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
بعد سه بار سقط از دست دادن لوله راستم جراحی برای لوله چپم با هزار نذر و نیاز این بچه را داشتم

اخه عزیزم.

منم تو هفته 37 به دنیا اوردم سز شدم مشکل تنفسی داشت.سه روز فقط  بود .عزیزم خدا صبر بده بهت و دامن تو دوباره سبز کنه .الهی چقدر دلم اتیش گرفت  

فاطمه ام.الهی ب امید تو😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بهت صبر بده عزیزم خیلی سخته منم باینکه جنینم فقط ۶ هفته داشت و تازه سقط شده خیلی غصه خوردم شما که بچت ۹ ماه تو وجودت بوده بعدشم دیدیش و بغلش کردی واااااای خدا 😭😭😭

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
شما این همه سقط داشتی .خدا یه بچه بهت داده .چرا خودتو عذاب میدی .دختر خاله من دو بار سقط کرد گفت دیگ ...

منم با شما کاملا موافقم

مامان عسل خدا به شما یه دختر گل داده

به خاطر زندگی خودتون و دخترتون بیشتر از این خودتون رو عذاب ندین

شما خواستین و نشده

همش این خواستنا و نشدنا باعث شده روحیتون خیلی تضعیف بشه

به خاطر بچتون هم که شده محکم باشین و دیگه به بچه دوم فکر نکنین

میدونم خیلی سخته

شاید نتونم درکتون کنم چون جای شما نیستم

میدونم خیلی سخته 

اما از زندگیت لذت ببر از وجود دختر و همسرت 

دیگه هم تصمیم نگیر باردار بشی یه دونه داری دیگه ضربه ای که هر بار به خودت و خانواده ات زده میشه خیلی بیشتره

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
آره دقیقا منم میخواستم بگم ، شاید صلاح خدا اینه ، یه دختر دسته گل که داری خداروشکر...

خیلیا هستن دو تا بچه دارن ایشونم دوست داره بچه دار بشه دوباره .ایشون با این همه سقط و بارداری جسمش از بین میره من خودم اگه قرار باشه با این همه سختی باردار بشم قیدشو میزنم .دختر خاله خودمم بعد از دو بار سقط تو ماهای پایین گفت دیگه نمی تونم یه بار دیگم تحمل کنم .بیخیال دومی شد چون خیلی حالش بد بود هم جسمی هم روحی .ایشون وضش بدتره بچرو دیده بغل کرده خیلی سخته و در تصور من نمی گنجه😢😢😢😢😢😢😢

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

همان خدایی که صلاح و سرنوشته نوشته برا بار چهارم دست خالی باشم

بار آخر دست بچم از دستم کشیده بشه

خودم برم غسالخانه نشستم بالاسرش شستن و گذاشتمش تو خاک

همون خدا که این روزا را برام نوشته

اگه سرنوشت اینه دخترم بی مادر بزرگ بشه

بنویسه جون منم بگیره من دیگه طاقت ندارم تحمل این زجر ندارم

دیگه برا چی بجنگم

اون همه امید و توکلم کجا رفت 

اگه صلاح بوده

صلاح بودونه مرگمو جونم ازم بگیره

نه شبا خواب دارم نه روزا زندگی

هرلحظه بچمو میبینم

دقیقه ها و ثانیه ها نمیگذرن چه برسه تحمل این روزها

خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    

خدا بهت صبر بده و دلتو آروم کنه..حستو میفهمم با اینکه من حتی روی نی نیمو ندیدم ولی 5 ماه حسش کردم و رفتنش تا الان هم اذیتم میکنه...اما خدا رو شکر کن روزی هزار بار که یه بچه داری که چراغ دلته تسلابخشته ما که همونم نداریم چیکار کنیم؟ هیچوقت ناشکری نکن و به زور چیزی رو از خدا نخواه من اینو چندین بار با چشم خودم دیدم که نباید از خدا به زور چیزی خواست...بسپار به خودش اگه صلاحت باشه حتما بهت میده اگرم نداد اصرار نکن و سعی کن از زندگیت و دخترت لذت ببری

خدایا راضیم به رضای تو
اخه عزیزم. منم تو هفته 37 به دنیا اوردم سز شدم مشکل تنفسی داشت.سه روز فقط  بود .عزیزم خدا صبر ...

کی بود؟ الان داری بچه؟

خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
همان خدایی که صلاح و سرنوشته نوشته برا بار چهارم دست خالی باشم بار آخر دست بچم از دستم کشیده بشه خ ...

برو سفر..برو زیارت سبک بشی..یه مدت ذهنت رو از همه چی خالی کن اصلا به فکر بچه و بارداری دوباره نباش تا روح و جسمت استراحت کنه و تازه بشه ....

خدایا راضیم به رضای تو
2810