2777
2789
 خیلیا هستن دو تا بچه دارن ایشونم دوست داره بچه دار بشه دوباره .ایشون با این همه سقط و بارداری ...

بله میدونم دوس دارن ولی متاسفانه دنیا همه چیزایی که دوس داریمو بهمون نمیده.... اولویت سلامتی ایشونه. نمیشه چیزیو ب زور از خدا خواست.

خدا ب دل استارتر آرامش بده 😔 و کمکش کنه ب خواسته ی دلش برسه. آمین.

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
سه روز میبوسیدمش دستش میگرفتم دعا میخوندم فوت میکردم بچم کجاست؟ چرا شیر نمیخوره چرا بغلم خالیه

عزیزه دلم😭

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همان خدایی که صلاح و سرنوشته نوشته برا بار چهارم دست خالی باشم بار آخر دست بچم از دستم کشیده بشه خ ...

خدا نکنه عزیزم .دخترت چه گناهی کرده ؟دختر خاله منم بچه اولش دختره به خاطر اون دیگه بچه دار نشد چون بدنش دیگه نمی کشید امپول و مریضی و سقط .کسی نمی دونه شاید اگه اونم سومیو باردار میشد مثل شما از دست میدادش اون وقت حالش بدتر میشد .خدا بهت صبر بده بزرگترین غمو داری .خدا ادمای بزرگو سخت امتحان میکنه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
 خیلیا هستن دو تا بچه دارن ایشونم دوست داره بچه دار بشه دوباره .ایشون با این همه سقط و بارداری ...

دارن دلداریش میدن که یکم ازین حال و هوا دربیاد 

اگه نه همه میدونن داغ جگر گوشه سخته😢😢😢😢

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

عزیزم خواهرم منم دوتا پسر همینطوری از دست داد،علیرضا و امیر حسین،ریه هاشون باز نشد،یکیشون پونزده ساعت،بکی یازده ساعت زنده بود،خخخخخخخخیییییلی سخته،من هنوزم یادشون میام گریه میکنم برا خواهرم و بچه هاش،خدا به همه مامانا صبر بده،اما روایت داریم تو برزخ تحت تعلیم حضرت زهرا و امام علی اند و شففاعت پدر و مادرم میکنن اون دنیا

من معجزه را فردی می‌ناممکه می‌شود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد
همان خدایی که صلاح و سرنوشته نوشته برا بار چهارم دست خالی باشم بار آخر دست بچم از دستم کشیده بشه خ ...

این حرفات کامل درک میکنم 

فقط از خدا صبر برا می خوام 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

عزیزم منم ی ماه پیش سقط داشتم.وقتی وفهمیدم نی نیم توشکمم مرده واقعا داغون شدم.شوهرم ازمن بیشتر داغون شد.منم بااین سقطم پنجمین بارم میشدوخودت میدونی ک چقدر سختو دردناکه.بازم بااین حال روحیمو نباختم خداروشکر میکنم ی دختر دارم اگه خدابخواد دوباره باردار میشم

توام توکل کن ب خدا حتما قسمت نبوده.وخداروشکر کن دخترت پیشته

عزیزم ببخش این میگما ولی فک کنم صلاحت نیست بچه دوم بیاری این همه سقط و عمل و این اتفاقا حتما نشونه ایه ..روحیتو قوی کن .خدا ایشالدصبر تحمل کردنشو بهت بده .ب دخترت فکر کن اون طفلی ام روحیش خراب میشه😔😔

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

عزیزم شما یه دختر داری کاری نکن توی روحیه اونم تاثیر جبران نشدنی بذاره 

الان شما داری سختی میکشیم مادری ستون خونه که نباید فرو بریزه سخته ولی مقاوم باش این اتفاقها برای خیلی‌ها میافته ببین توی زلزله چه بچه هایی از بین رفتن اینا رو میگم که بدونی فقط شما تنها نیستی 

هر روز دعا بخون صلوات بفرست سعی کن خودتو با یه کاری ورزشی برنام بی چیزی سرگرم کنی 

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده میدونم سخته ولی هر چی بیشتر به این مسئله فکر کنی سخت‌تر میشه الان فقط به این فکر کن که من مادر یه بچه دیگه هستم و وظیفه مادریم ایجاب می‌کنه که محکم باشم 

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان
عزیزم منم ی ماه پیش سقط داشتم.وقتی وفهمیدم نی نیم توشکمم مرده واقعا داغون شدم.شوهرم ازمن بیشتر داغون ...

ایشالا ک نی نی سالم بیا بغلت ...سقطات چند مدت باهم فاصله داشتن ...

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

چ اصراریه ک حالا بعد این همه سقط و سختی بازم بچه بیارین اون دختر بیچارتون چ گناهی کرده ک همش ی مادر غمگین باید ببینه لطفا براش مادری کنین و نزارین حسرت بخوره شما ی بچه دارین چی میشه ب بچه ی بعدی فکر نکنین ای بابا

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
ایشالا ک نی نی سالم بیا بغلت ...سقطات چند مدت باهم فاصله داشتن ...

هرکدام یسال

یسال استراحت میکردم دوباره

خیلی امید و تلاش و جنگیدم

دیگه نمیکشم

اخرشم بچم جلو چشمم رفت

دیگه با مصلحت خدا کاری ندارم

اگه مصلحتش بوده چهاربار عذاب بکشم و داغ به دلم بزاره

مصلحت کنه جونم بگیره 

من نه پیامبرم نه امامم نه هیچکسی یه مادرم یه ادم عادی با یه زندگی سخت که همه زندگیش سختی بوده 

دیگه نمیخوام بجنگم برا زندگی کردن

زندگی هیچ ارزشی برا جنگیدن بودن نداره

چون هیچ چیزی اون جور نیست که براش بجنگی و داشته باشی

زندگی من که یه عمر عذاب بود 

خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    

دیگه هیچ امیدی ندارم

دلیلی برای زندگی کردن نمیبینم

برای هنرم جنگیدم اما اخرش کسای دیگه همه چی ازم گرفتن

ازدواج و قسمتم بدترین سرنوشت بود

برا دخترم زندگی کردم این شد

اگه ما کاره ای نیستیم برا زندگیمون پس برای چی زنده ام

من هم نباشم هیچی نمیشه همه میان دخترم میگن سرنوشتت این بوده که بی مادر بزرگ بشی حتما حکمتی بوده 

به همین راحتی

خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
2810