2777
2789
عنوان

واقعا دلیل حساس بودن همسرم چیه

380 بازدید | 15 پست

سلام متاهلم و یه بچه دارم سنم زیر ۳۰سال هست و من تیپای اسپرت دوس دارم‌ اصلا از لباسای خیلی کوتاه و لختی و ‌...خوشم نمیاد و نمیپوشم تیپم پوشیده و اسپرته و هرکی منو بابچم میبینه فکرمیکنه خواهرشم ‌و همسرم برعکس تیپای سن بالایی دوس داره مانتو بلند شلوار گشادکفش پاشنه بلند و ...منم گاهی اوقات به سلیقه اون لباس میپوشم ولی واقعا حس خوبی ندارم حس میکنم همسرم دوس نداره من سن پایین به نظربرسم برای همین ایراد میگیره 

توهرزندگی هم بحث هست هم خوشی و ...در هرصورت من زندگیمو همسرم بچمو دوس دارم و حتی یکبارم بیرون برم چه باهمسرم چه تنها چه با بچم اصلا به چشمای یه مرد نگاهم نمیکنم و همسرم اینو میدونه و کاملا بهم اعتماد داره 

فقط نمیدونم چرا من یه لباسی نشونش میدم میگه نه این واسه بچه هاس و فلان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی نداره همسر منم بیشتر لباسای خانومانه دوست داره☺️

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
خب ببین بعضی مواقع حق دارند .آخه هودی شلوار لش میپوشن با کفش اسپرت ،اصلا هم قشنگ نیست .بعضی تیپا اسپ ...

نه هودی شلوار و اینا نه نمیپوشم مثلا شلوار جین با یه مانتو ساده 

خب ببین بعضی مواقع حق دارند .آخه هودی شلوار لش میپوشن با کفش اسپرت ،اصلا هم قشنگ نیست .بعضی تیپا اسپ ...

نه هودی شلوار و اینا نه نمیپوشم مثلا شلوار جین با یه مانتو ساده 

به من همیشه سر یقه گیر میده 

و اونروز دامن شلواری پوشیدم عکس از پشت گرفته که ببین 

منم گفتم برا خودتم پیداس🤭

ولی قبلا دلش میخواس مانتو جذب بپوشم مانتو سایز دوس دارم چیه تنگ اثر پارچه رو بازو میمونه 

سینه ها میزنه بیرون

2810