2777
2789
عنوان

بیایین ببینین مادرشوهرم ب مامانم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 81272 بازدید | 619 پست
لباس هایی که آدم داشته از قبل اگر در حد نو و قابل استفاده باشن چه ایرادی داره ببره ؟منم خیلی از لباس ...

اره خب منم همیو میگم من متاهلم والا همه لباسامو بردم باخودم، این اداها چیه مگه ادم چقدر پول داره اول زندگی بخواد بده لباس جدید بخره

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخه لباس دم دستیا رو که نمیشه از قبل ببری 

خونه

بعد عروسی میبرن 

لازم میشه خوب. احتمالا مادر همسرت خوب متوجه نشده داری چیکار میکنی 

ظاهرا این که گفته نشون میده خیلی به بچش وابسته است 

درست میشه، اوایل زیاد زنگ میزنه، دلواپس بچشه و خلاصه تا عادت کنه یکم اینارو داری

هر چی بگی الان دعوا میشه ولی مادرتون باید میگفت اگه بحث سیر شدن یا نشدن بود که هیچ وقت بچه هامون نباید ازدواج میکردن ولی هر پدر و مادر عاقلی میدونه که بچه ها باید مستقل بشن و زندگی خودشون رو داشته باشن ، چه با ازدواج چه با جدا شدن از خانواده(غیر ازدواج)

بگو سیر نشدی  علط اضافی میکنی دامادش کنی  

عجب ادمهای احمق بی شعور بی فرهنگ کولی  پیدا میشن 

یه شوهرت بگو  برا چی نگی   این فردای عروسی میاد بهت میگه چرا حانله نشدی 😂😑 هر روزم میهد ببینه برا پسرش جی میپزی چی مخوره چی پوشیده  

اره خب منم همیو میگم من متاهلم والا همه لباسامو بردم باخودم، این اداها چیه مگه ادم چقدر پول داره اول ...

آره بابا .راحت باش گلم

وضعیت الان جامعه ما این چیزارو بر نمیتابه که بریم فقط چندین میلیون پول لباس بدیم اول زندگی .ایشالا اینقدر بعدا میخری .

سلام دوست عزیزم امیدوارم پیاممو بخونی .‌‌ عزیزم مادر شوهرت واقعا عفریتست این روزا فقط دنبال بهانست عروسیو زهرت کنه .. کلا وارد بازی روانیش نشو ک گند بزنه ب عروسیت بزار بعد پاتختیت ک همه چی تموم شد از اون ب بعد آدمش کن فعلا بشنو و رد بشو .. روز جهاز دیدنم عادی باش .. کم محلش نکنی میخاد جنگ اعصاب راه بندازه .. فعلا بزار عروسیت ب خیر و خوشی تموم بشه ... جواب دادن و گله گذاریو بذار بعد عروسی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید
خونه ی خودتونه؟کاش کمد رو درب اش رو کشویی کنی

ریلی منظورته

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید

حالا من وسط دعوا مادر و مادرشوهر کلا قفلم روی کمد اتاق خواب

اسی وقتی تخت رو ببری توی اتاق دیگه در کمد باز نمیشه؟ یعنی لباسارو الان میچینی توی کمد از فردا چطوری میخای دربیاری شون؟؟؟؟

بخدا هیچ جوره در سطح من نیست فقط با این حرفاش منو اذیت میکنه اخه من تا کی در برابر توهیناش سکوت کنم

مادرشوهر منم تو همین مایه ها بود با دوتا دختر اسکلش از این چرت و پرتها میگفتن؛بد بختی ۵ سال بالای خونشون ؛شوهرم خونه خریده بود؛من این قدر محل ندادم و جواب ندادم درست شدن.

پسرم ❤❤😍😍😘😘