2777
2789
عنوان

بیایین ببینین مادرشوهرم ب مامانم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 81409 بازدید | 619 پست
محمد جان اخه باید پشت ادم باشع ک نیس

حالا ک نیست تو هم اصلا خودتو درگیر نکن و اول زندگی اوقات خودتو تلخ نکن،توی این شرایط باید از ی گوش بشنوی از گوش دیگ بیرون کنی ب مرور میفهمم اهمیت نمیدی دیگ چیزی نمیگن 

اصلا ن واکنش نشون بده ن خودخوری.همین

اصلا دقت نکن ب حرفاش ک چی میگی کدومش کنایست

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لعنت خدا ب این مادرشوهر ک همش با زخم زبون و نیش و کنایه منو ناراحت میکنه ایشالا خدا بهش انقد غم و نا ...

انرژی منفی نده اول زندگی 

ناراحتی اون طبیعتاً ناراحتی شما هم میشه چون پسرش همسرته 

پس دعای بد نکن 

من همیشه میگم انقد اطرافیانم توی خوشی غرق شن ک وقت فک کردن ب منو نداشته باشن😁

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

پوووووف چرا این مادرشوهرا اینطورن مادرشوهر منم اینطوره بخدا شوهرم تو خونه لخت مونده بود چرا؟چون مادرشوهرم لباساش نمیداد بیاریم حتی بعد عروسی با زور و دعوا از چنگش دراوردیم الانم خدا نکنه شوهرم یه جورابشو دراره زود غنیمت جنگی میکنه میبره میچپونه کمد چی میخای اخه زن از شورت و زیرپوش پسرت چی میخای

من خودم خونه مامانم یه شلوار راحتی دارم یه چادر یه شلوارک یه تیشرت در این حد اکیه ولی اینکه پسرت بره خونش ولی نزاری حتی کتاباشو ورداره ببره خونش دگ انتر بازیه

یه فروردینی بی حوصله

حالا ک نیست تو هم اصلا خودتو درگیر نکن و اول زندگی اوقات خودتو تلخ نکن،توی این شرایط باید از ی گوش ب ...

از  ماها یی که ۱۰ساله تجربه داریم یاد بگیر دختر خوب یک گوش ت در یک گوش ت دروازه....از الان بخوای جواب بدی زندگیت جهنم میکنی....اصلا اهمیت نده به حرفاش....شوهرت با محبت وسیاست بکش سمت خودت....ضمنا جواب بدی میشی آدم بده....شوهرت بیشتر طرف مادرش میگیره....اعصاب خرد کنی پیش میاد....ولش کن رهاش کنه....

من بودم میگفتم هرجور صلاح میدونی بعد عروسی قطعا شوهرت لخت نمیگرده ک میره میاره تخت میکشه بیرون میزاره سر جاش و حین جابجایی تخت در حالی ک داره عرق میریزه تو دلش هی ب خودش فحش میده

خودتو بزار جاش اگه یه پسر بزرگ کنی فردا پسفردا دامادش کنی چجوری میشی ؟ اونم مادره شاید از الان دلتنگی پسرش اومده سراغش و ناراحته و از روی سادگی یچیزی گفته درک کنید مادرهارو.  آره حسودی هر مادرشوهرم ممکنه بخاطر دوری پسرش کمی حسادت داشته باشه ولی درک کنید لطفا برچسب سلیطه و درندگی به شخصی که همسرتون رو شیر داده و بزرگش کرده نزنید هرچی هم بگه اون مادره بزرگه شما احترامش  رو داشته باش

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

اسی از من بهت نصیحت سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی ... درکت میکنم منم مادرشوهرم دلمو خیلی شکوند ولی اون به خودش ظلم کرده ...چون محبت شمارو از دست داده ...شماهم هر موقع حرفی زدن ی جوابی بدید ... که الان مادرتون جواب دادن ...

اصلا خودت و شوهرتو درگیر نکن ... باور کن هیچکس از این درگیری ها خوشی ندیده تو زندگیش فقط شده خشم و نفرت تو وجودشون

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

حالا مادر شوهر من چه مرگش بود اونکه دو تا دختر عفریته داشت بهترین روزای زندگی من و همسرم رو خراب کردن خودش و دختراش همسرشم که تو اون خونه هیچکارست جرعت نداره حرف بزنه

همشون کلی با من موقع عروسی دعوا کردن که چرا موقع گرفتن لباس عروس دخترامو باخودت نبردی اون شب من تا اذان صبح گریه کردم خدا چطور دید و کاری نکرد بمیرم برای بی کسی همسرم که میگفت باورم نمیشه خانوادم این کارارو بامن کردن

از وقتی هم که فهمیدن باردارم و بعدش که زایمان کردم بسکه اذیتم کردن قطع رابطه کردم تازه میفهمم آرامش چیه

اما موندم چرا خدا حق من و همسرم رو ازشون نمیگیره نفرین نمیکنم اما دوس دارم تو همین دنیا تقاص پس بدن هرکاری که با ماکردن سر خودشون بیاد مادرشوهرم به من سیلی زد از خدا میخام به دختراش سیلی بزنن که بفهمه دنیا دار مکافاته

تو مثل من نباش حالا این ی مورد هیچی اما اذیتت کردن سکوت نکن