2777
2789
عنوان

بیایین ببینین مادرشوهرم ب مامانم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 81403 بازدید | 619 پست
اسی به هیچ عنوان بد مادرشوهرتو به شوهرت نگوولش کن مامانت جوابشو داده

دقیقااا هیچوقت شوهرت قرار نیست  طرف تورو بگیره چون مسئله خیلی کوچیکی هم هست 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت خدا ب این مادرشوهر ک همش با زخم زبون و نیش و کنایه منو ناراحت میکنه ایشالا خدا بهش انقد غم و نا ...

افرین این که گفتی  دقیقا معنی دعای علقمه هست 

ماهی یبار این دعا رو بخون خدا به هیچ کسی فرصت نمیده که بخوان اذیتت کن 

سلیطه مال ی ثانیشه اصلا محال ممکنه یکبار ما این عقربو بیینیم بهمون نیش نزنهبنظرت چیکار کنم مغزم دیگ ...

هیچ کاری نکن .الان جوونی خامی...آدم جواب هر حرفی رو نمیده که 

صبر کن وقتی موقعیت پیش اومد حرفو بکوب 

الان نزدیک عروسیت وقت جدل نیست بی سیاست نباش 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹

از همین اول راه بهت بگم اگه میخوای آرامش داشته باشی اصلا به حرفاش توجه نکن اگه بتت توهین کرد محترمانه بهش بفهمون تکرار نکنه ولی هر حرفش و جدی نگیر دنباذ جواب دادن بهش نباش 

بالاخره چیکار کنم؟بگم یا نگم؟ی سریا میگن بگو ی سریا میگن نگو

عزیزم گوش نکن به اینا 🤦🏼‍♀️

اونا اگر تاپیکاشونو نگاه کنی میفهمی زندگیشون پر از جنگ و دعواست دقیقا بخاطر همین اخلاق تندشون هست 

سیاست داشته باش ، کسی پیش تو حرف نزده چرا میخوای خودتو قاطی بدی ؟

حتی اگر مادرشوهرت به تو چیزی بگه جوابشو بده اما هیچ وقت بدشو پیش همسرت نگو هیچوقتتت ، چون آدم بده تو میشی !!! اصلا خودتو دخالت نده مادرت جوابشو داده ، عصبانیتت رو فروکش کن 

سال بعد که ازش گذشتی میفهمی چی میگم الان قدرت تصمیم گیری درست نداری چون توی موقعیتش قرار گرفتی 

الان که اول زندگیته ولی کلا توی زندگیت هیچ وقت بخاطر دیگران با همسرت بحث درست نکن حتی اگر دعوا نباشه بحث ساده باشه 

مطمئن باش اگر از مادر همسرت نقد کنی شوهرت از دستت ناراحت میشه 

بهترین کار اینه که بی محل باشی تا میبینی چیزی میگه که ناپسنده یه حالت پوکر فیس به خودت بگیر و از اونجا برو (اخم نکن،فقط جوری که بفهمه حرفاش خریدار نداره)  ۴  ۵ دفعه اینکارو بکنی میفهمه و عادت ترک میکنه چرا ؟ چون هیشکی از بی توجهی خوشش نمیاد 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

چه زن بی لول و اسکلیه😐چه خاکی ؟😐انگار چیشده چقد گنده میکنی حالا حتما باید یچیزی بگیوای چقد بیکارین ...

بخدا هیچ جوره در سطح من نیست فقط با این حرفاش منو اذیت میکنه اخه من تا کی در برابر توهیناش سکوت کنم