2777
2789
عنوان

بیایین ببینین مادرشوهرم ب مامانم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 81409 بازدید | 619 پست
مگه لباس کهنه هاتونو میبرید خونه اتون؟

الان مثلا خواستی متفاوت باشی و باکلاس جلوه کنی؟

شاید تو توی خونه پدرت لباس کهنه میپوشی و فکر کردی همه مثل خودتن

با این کامنت پوچی خودت رو اعلام کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیطه مال ی ثانیشه اصلا محال ممکنه یکبار ما این عقربو بیینیم بهمون نیش نزنهبنظرت چیکار کنم مغزم دیگ ...

مثل مادرشوهر منه. رو بدی  ولت نمی کنه  باورت نمیشه خودشو زده بود به چی ...بگم آخه حنگ را انداخته بود که جرا مسرم باید بره دخترتونو ببره آرایشگاه از آرایشگاه بیاره. فک کن...😅😅😅😅 اما الان به جایی رسیده که ۶ ماه جواب تلفونشو هم ندادم بماند.  خودش کرد تا ب اینحا رسید.....😅😅😅😅

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸

بنظرم ب مادرش چیزی مگو مامانت خیلی خوب جوابشو داده ولی ب همسرت ک میدونه واسه چی بهش گفتی لباساشو بیاره بگو و ...بگو همینجوری میشه ک حرف در میاد و موجب دلخوری میشن بهتر نیست خانواده هامون زیاد خودشونو درگیر زندگیمون نکنن و واسه خودشون کدخدایی کنن؟؟؟ مادرشوهرتم هر وقت جایی بهت ایراد گرفت ب خوبی شما باتجربه ترین چشم ب حرفتون فکر میکنم ببینم اگه با شرایطم اوکی بود عمل میکنم چون این آدم انگار بدش نمیاد دخالت کنه... اگر شرایطشو دارین در کمد دیواریهاتو ریلی بزن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ما اونا رو میزاریم خونه بابامون دیگ هرچی خونه جدیدمون میپوشیم نوعه ؛ موقع عقد یدونه چمدون میگیرن هم ...

اونو ماهم میگیریم، لباس نو همه عروس دامادا میبرن

ولی اکثر لباسایی که قبل عروسی میپوشیدیمم میبریم، چون هنوز نو هستن. مخصوصا کت و مانتو هایی که کلا هر کدوم ۱ بار پوشیده شدن، یا لباسای خونه ای که هنوز قشنگن و قابل استفاده.

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

من یه سوال بپرسم؟

بعد از اینکه تخت خواب گذاشتی تو اتاق چجوری میخوای از کمد و کشو ها استفاده کنی ؟ اگه باز نمیشن پس به چه دردی میخورن؟

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

سلام به جنگ های بی پایان با این مادرشوهر عفریته 

برگردم به عقب میرم با کسی که مادرش یا لال باشه ازدواج میکنم یا مرده باشه یا ما ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ کیلومتر ازش دور باشیم ازدواج میکنم

ترجیحا خواهرشوهرمم فلج باشه 😐😂 آمین یا رب العالمین 

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

از همین اول اهمیت ندین 

اگر آرامش خودتونو دوست دارین 

چقولی و حرف کشیدن به شوهر اشتباه 

چون ایشون بین شما و مادرش گیر میکنه و نمیشه دل هیچکدوم بشکنه 

در نهایت چون مادر بالاخره سمت ایشون میگیره 

شما بده میشی 

مادرتون جواب دادن دیگه 

یه کلام حرف کش ندین 

میخوای آرامش داشته باشی یا خیر 

هی هر روز کشمکش اسمش زندگی نیست 

جنگ و جدال 

پس ازدواج نمیکردین حداقل آرام بودین 

اِجْتَنِبوا کثیراً مِنَ الظَّن❌از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
لباسی که تو ماشین بره دیگه نو نیست

من لباس نو از مغازه هم میخرم چون میدونم توی تولیدی ها میندازن زمین 

یا ممکنه قبل من کسی پوشیده عرق داشته میشورم

کهنه حساب میشه؟

شما ازدواج کردین لباساتونو نبردین؟من شنیدم میگن کفش و کتونی هاتو ک میخای ببری باید ی پولی حتی کم ب مادرت بدی  درسته؟

سلام عروس زیبا پیشاپیش ازدواجتون و تبریک میگم ی نصیحت دوستانه براتون دارم کار مادر شوهرتون و تایید نمیکنم ولی اون ی تیر انداخته ک ب شما نخورده ولی مادرتون اون تیر و برداشته و ب قلب شما زده ناخواسته البته ولی اگه میخوایید زندگیت دوام و ارامش داشته باشه ب مادرتون بگید حرفهایی ک مادر شوهرتون میزنه رو ب شما انتقال نده خودش حل کنه اینجوری فقط کسی ک خوشحال شده مادرشوهرتون بوده ک ب خواستش رسیده و حرفش ب شما انتقال پیدا کرده با ارزوی بهترینها در ابتدای زندگیت و بهار جوانیت بخند و شاد باش همین

مگه لباس کهنه هاتونو میبرید خونه اتون؟

مگه. کهنه اس؟ مگه. چنددست لباس جدید میخرید شماها. خوشبحالتون چقدر مایه دارید تو این گرونی

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید

وااااا☹️چه ربطی به سیر شدن داره آخه؟خب اونجا خونتون هست دیگ کم‌کم باید وسایل شخصیتون رو بچینید و جا بدید تو خونتون .اول و آخر ک باید بیاد تو خونه خودش این حرفا چیه .

ببین خودتو ناراحت نکن مادر ها وقتی پسرشون می‌خواد عروسی کنه و از خونه بره خیلی ناراحت میشن و با این حرفا خودشون تخلیه میکنن 

مادر شوهر من نمیدونی چه حرفایی میزد و چه کارایی می‌کرد 

من بعد ۴ سال سعی کردم فراموش کنم ولی بعضی وقتا یادم میوفته باز .بیخیال .اینو بدون تو تنها نیستی .۹۰ درصد دخترا همین مشکلاتو دارن .مادرشوهرت نمیخواد باور کنه ک پسرش داره از خونه میره .

مگه. کهنه اس؟ مگه. چنددست لباس جدید میخرید شماها. خوشبحالتون چقدر مایه دارید تو این گرونی

لباس هایی که آدم داشته از قبل اگر در حد نو و قابل استفاده باشن چه ایرادی داره ببره ؟منم خیلی از لباس های دوران مجردیم ک در حد نو بودن رو بردم خونه خودم چند دست هم نو خریدم .نمیشه انداخت بیرون که .وقتی میتونیم بپوشیم .تو این وضعیت گرونی که یه مانتو شده ۲ میلیون 

مانتو های دوران مجردیم رو بندازیم سطل زباله بریم ۱۰ تا مانتو بخریم ؟☹️😐

شما هم اگ مجرد هستی گلم حتما همینکار کن چون واقعا گرونیه و وضعیت اقتصادی افتضاح .هرچی داری ب نحو احسن ازش استفاده کن .موفق باشی عزیز.