ساراافسری مدیر استارتر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4 عنوان بهترین بیمه تکمیلی برای دوران بارداری 55 بازدید | 8 پست سلام دوستانبهترین بیمه تکمیلی برای دوران بارداری ، آزمایشهاش و سونوگرافی ها وکلا کارهای درمانیش کدوم بیمه هستش؟این موضوع رو میدونم که همه بیمه ها ۹ ماه انتظار دارن تا فعال بشن و من ۹ ماه قبل از بارداری باید این بیمه رو فعال کنم 1404/02/05 | 18:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 20741 همه بیمه ها طرح دارن بستگی داره تو کدومو انتخاب کنی 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
ساراافسری مدیر استارتر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4 همه بیمه ها طرح دارن بستگی داره تو کدومو انتخاب کنی اره منم واسه همین گفتم بپرسم که کدوم بهترین خدمات رو میده
ساراافسری مدیر استارتر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4 مال ما ایران بودخوب شد طرحاش عزیزم لطفا یکم توضیح میدی که ماهانه چقدر پرداخت باید کنیم و که خدماتی درعوض میگیریم
salva79 عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 4100 عزیزم لطفا یکم توضیح میدی که ماهانه چقدر پرداخت باید کنیم و که خدماتی درعوض میگیریم ماهانه ۹۵۰پرداخت میکنیمسه تا طرح داره مونده کدوموبخوایمال ما طرح ۲ بود برا زایمان ۲۵میلیون برا سونوگرافی و ازمایش اینا ۵میلیونبری تو سایت بیمه تعرفه هاسو میبینی
ساراافسری مدیر استارتر عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4 ماهانه ۹۵۰پرداخت میکنیمسه تا طرح داره مونده کدوموبخوایمال ما طرح ۲ بود برا زایمان ۲۵میلیون برا سونوگ ... تو کدوم سایت عزیزم ؟
رستا68 عضویت: 1404/01/29 تعداد پست: 61 سلام ینی باید 9 ماه بیمه تکمیلی پرداخت کنی بعد فعال میشه؟من شوهرمو تازه بیمه تکمیلی کردن و من هم بیمه تکمیلی شدم ینی الان فعال نیست