2777
2789
عنوان

شوهرم 3 ماهه بیکاره فروختن ی دونه النگو کار درستیه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 71 پست
نمیتونی کلش رو بفروشی و یه کار راه بندازه برای خودش؟مثلا مبوه فروشی که سرمایه اولیه نمیخواد فقط رهن ...

همین پیشنهاد رو بهش دادم قبول نکرد

خیلی محالفه فروش طلا هست،امروز خیییلی فشار اومر بهش که این درخواست رو کرد از من

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

بیشتر ببینید
حالا فعلا یه کوچولو بفروش برای مخارج زندگیتون....ولی همشو نفروش....بعدم بفرستش بره کارگری....چون بد ...

نه همشو نمیفروشم در حد همون مخارج زندگی میخواستم بفروشم که کاربرا پشیمونم کردن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کار نمیکنه؟

گفتم دیگه کارش تعطیله ۳ماهه

هرجا ام دنبال کار رفته اوکی نشده

بیشتر ببینید

بچه داری؟

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
بیشتر ببینید
بچه داری؟

نه

بیشتر ببینید

از پا افتاده که نیست بهرحال باید دنبال کار باشه 

بفروشی بازم ازت میخواد و اون سرکار نمیره بره هم تا اونموقع طلاهای تو تموم شده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
نه همشو نمیفروشم در حد همون مخارج زندگی میخواستم بفروشم که کاربرا پشیمونم کردن

عزیز مخارج زندگی با یه النگو طلا حل نمیشه اینو میفروشین میخورین تموم میشه میره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

نه به هیچ وجه چون پول اون النگو سریع خرج میشه و باز نوبت بقیه طلا ها میرسه آخرش که جی باید از ریشه حل کنید اون کار نشد بره یک کار دیگه کرد نباید که تو خونه بشینه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید
از پا افتاده که نیست بهرحال باید دنبال کار باشه بفروشی بازم ازت میخواد و اون سرکار نمیره بره هم تا ا ...

خیلی مخالفه فروش طلاس

بیشتر ببینید

طلا خریدن مال اینروزاس دیگه الان نفروشی و بدردت نخوره قراره کی بدرد بخوره 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
عادت نکنه اونوقت ؟؟امار همه طلاهات رو داره؟؟

نه این اخلاقو نداره

اره خب همشو خودش خریده😁

بیشتر ببینید
نه

معذرت میخوام .ب ادبیه ..ولی پیشنهاد ..اگه میتونید فقط بچه دارنشید ..که خیلی برلت گرون تموم میشه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
گفتم دیگه کارش تعطیله ۳ماهههرجا ام دنبال کار رفته اوکی نشده

خوب نمیشه که یه مرد ۳ ماه کارش تعطیل بشه بیکار بشینه !

بره سراغ کار دیگه .اگه الان یه چیزی بفروشی فردا پولش تموم بشه مییاد سراغ بعدی.

بگو خدا رو شکر چهار ستون بدنت سالمه برو کار کن این کاررنشد یه کاردیگه .شده روزانه کارکنه 

نه

پیشنهادم اینه طلات رو بفروش و یه مغازه کوچیک رهن کن یه کار کوچیک راه بنداز‌ .

یه پیشنهاد دیگه البته نمیدونم با روحیاتت جور هست یا نه از بازار لباس بچه عمده بخر لباس تابستونی و توی پارک بزرگ ترو تمیز یه زیر انداز بنداز لباس ها رو بچین و بفروش. تابستون فصل پارک و تفریحه. شاید اوایل اعتماد نکنن کم کم فروشت بالا میره

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
بیشتر ببینید