2777
2789
عنوان

برای متاهلا چالش دارم بیاید

169 بازدید | 15 پست

کسی تو فامیل همسرت بودع ک عاشقش بوده باشه و دوسش داشتع باشه ولی خب شوهرتون با شما ازدواج کرده دیگ 

کی بودع اون شخص؟ چ نسبتی با شوهرت داشتع؟ شما از کجا فهمیدید ؟مثلا پیامی نگاهی حرفی چیزی چجوری متوجه شدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

دختر خاله ی شوهرم 

قبل از من دختر خاله اش باهاش دوست بوده و بعدا کان کردن با هم

و چند وقت بعد که اومد خواستگاریم دختر خالش دوستشو میفرسته تا به شوهرم بگه برگرده بهش و شوهرم به دوستش میگه من قراره با کسی دیگه ازدواج کنم

و اونا هم به خواهر من میگن خواهرم برامن تعریف کرده

الان هم دختر خالش ازدواج کرده و خوشبخته 

اما هر وقت منو میبینه پز میده

من با همسرم دوست بودم و همش می‌گفت دختر خالم از من خوشش میاد نخ میده وقتی میاد یه سره میاد دور من میخواد باهام شوخی کنه اینا منم خیلی واقعا عصبی میشدم که من اونجا نیستم و کاری از دستم بر نمیاد ولی خب خداروشکر شوهرم از همه اپلیکیشن ها بلاکش کرده بود جوابشو نمی‌داد حتی من یه بار داشتم باهاش تلفنی حرف میزدم و این دختر.... میدونستم ایشون رل داره ولی عمدا میومد با صدای بلند چرت و پرت می‌گفت که من بشنوم حتی همسرم اون لحظه جوابشو داد گفت برو بیرون خوشم ازت نمیاد باز نمی‌رفت یعنی من یکی باورم نمیشد یکی انقد سبک باشههههه😐😐شنیده بود همسرم پیش مادرش گفته آره من کسی که قراره زنم بشه قد بلنده مثلا میومد می‌گفت وای من چقدر از دخترای قد بلند بدم میاد فلان😐ولی به هر حال شوهرم با من ازدواج کرد یعنی یه فشاری خورد اون روز بهترین روز عمرم براش جبران هم زیاد کردم دلم خنک شد🤣

عاره دختر خالش ن یکی دوتاش 😕

دوتاشونم خواهر 

یکیشون رو میدونم شوهرم نسبت بهش حس داشت ولی زود ازدواج کرد رف 

ولی اون یکی خودش ول کن نبود از خواهر شوهرم و از خود دختره شنیدم ولی هیچوقت پیامی ندیدم 

اما اونی ک ازدواج کرده بود بعد از طلاقش یکبار ک دعوت بودیم خونشون 

گوشی همسرم دست من بود اون دختر هم رفته بود تو ی اتاق نشسته بود پیامش اومد رو گوشی دیگ کلی دعوا شد و اینا من گفتم مطمئن نیستم با هم در ارتباط نباشید ولی خب با کلی پرینت و اینا بهم ثابت شد هیچ تماس و پیامی نداشتن دختره هم گفته بود فقط میخاستم بهش بگم اگ میتونه بهم پول قرض بده  چون فقط اسمشو تو پیام صدا زده بود 

دختر عمش. شوهرم بعد ازدواج هیچوقت نگاهشم نکردولی کاش اونو میگرفت اون بدبخت میشد😁

🤣🤣🤣منم همینو میگم مال منم دختر داییش بود 🤣

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.