2777
2789

خونه شون شهرستانه و ۸ ساعتی با ما فاصله داره 

ما هم برای مراسمات رفتیم و برگشتیم

دوتا خاله مجرد دارم که یکی سرکار میره یکی تنها و بقیه سر خونه زندگی خودشون هستن. پدربزرگم هم سرپا هست 

اینجا هم ما تنهاییم و بابام فشارش هی بالا و پایین میشه . من و داداشم درگیر دانشگاه و کار هستیم .

به نظرتون ندارم چقدر پیش خانواده اش بمونه خوبه؟

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

خدا رحمت کنه. سوم و هفتم. برگرده و چهلم بره. از اینور پدرتون خطرنامه کسی شب پیشش نمونه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طفلی مادر که برا بقیه س فقط 

هر قدر خودش خواست بمونه دیگه 

حتی ماها نمیتونیم تعیین تکلیف کنیم که

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

قانون نداره. هر قدر که خودش احساس نیاز می کنه. من فکر می کنم دو تا جوان سن دانشگاه و یک مرد گنده باید بتونن خودشون رو اداره کنند. مامانتون بعد از فوت مادرش هم باید بیاد خدمت بقیه رو بکنه؟ بهش زمان بدید. خدمتکار که نیست. شاید به خاطر خودش دوست داره پیش پدرش باشه. 

قانون نداره. هر قدر که خودش احساس نیاز می کنه. من فکر می کنم دو تا جوان سن دانشگاه و یک مرد گنده بای ...

ما نگفتیم خدمتکاره 

اینقدری که نا کمکش می کنیم تا حالا ندیدم فرزندی در حق مادرش بکنه

فقط حال پدرم مساعد نیست و من و داداشم نگرانیم

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
کسی نمی خواد براش تصمیم بگیره ما فقط نگران پدرم هستیم که اینجا تنهاست

اونم نگران پدرشه که عزاداره و تنهاست خب 

خودشم مادرشو‌ از دست داده نمیتونه سریع بیاد خونه نیاز داره بمونه یه مدت 

همیشه که اینجوری نیست یه مدت حواستون به پدرت باشه و هی بهش سر و زنگ بزنین بذارین مامانت راحت عزاداریشو کنه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰