2777
2789
عنوان

مادربزرگم فوت کرده مادرم چند روز خونه پدرش بمونه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 52 پست
استارتر تاپیکت رو دیدم احتمالا چون میخوای بری سفر با همسرت میخوای مامانت باسع

آره می خوام برم سفر و نیستم 

داداشم هم نیست 

بهتر می‌بود که بابام تنها نباشه ولی چاره ای ندارم باید برم وگرنه پدرم رو تنها نمیذاشتم

مادر ما رکن اصلی خونه مونه وقتی نیست انگار یه چی کمه فکر می کردم سه هفته بس باشه برای اینکه کنار خانواده اش باشه و هیچ وقت هیچی بهش نگفتیم. الان هم نمیگیم هر وقت دوست داشت بیاد 

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
بابات رو ببرید دکترفشار خون رو اکثر آدما دارن اصولاً باید با رعایت رژیم و داروی فشار ،فشار خونش کنتر ...

افرین منم دقیقا همین رو میخواستم بگم باید مادرش خودش به خاطر شرایط همسرش و بچه هاش برگرده 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره می خوام برم سفر و نیستم داداشم هم نیست بهتر می‌بود که بابام تنها نباشه ولی چاره ای ندارم باید بر ...

میدونی چون همیشه مامان ها به خاطر خونوادشون فداکاری میکنن ناخودآگاه انگار توقع ازشون بالا می‌ره ولی کاش پدرتون لااقل به خاطر اینکه خیال شما راحت باشه می‌رفت منزل پدربزرگتون ولی چون کلا اقاها کمتر اهل از خود گذشتگی هستن کسی ازشون توقع نداره

یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
آره می خوام برم سفر و نیستم داداشم هم نیست بهتر می‌بود که بابام تنها نباشه ولی چاره ای ندارم باید بر ...

با خودش مطرح کردی که تو باید بری سفر و داداشت دانشگاه بدلیل شرایط فشار بابات پیشش باشی خیالتون راحت تره؟     چی گفته؟

حرص نخور متوجه میشم ولی داری یک طرفه با توجه به شرایط خودت نظر میدی و چندین متن بلند بالا می نویسیوق ...

من برای شما ننوشتم که جواب دادن یا ایگنور کردنت برام ارزشی داشته باشه. دیدی که! پست قبلیم هم خطاب به خانوم های میانسالی بود که یک عمر خدمت همسر و بچه ها می کنند. 

پدرت چرا پیش مادرت نموند؟

اخلاق پدربزرگم خوب نیست و بابام نهایتا سه روز می مونه. این بار هم به خاطر فوت مادربزرگم تا هفتم موند.

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈