2777
2789
عنوان

مادربزرگم فوت کرده مادرم چند روز خونه پدرش بمونه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 52 پست
عزیزم ممنون از درک و صبوریتون. حتما پدربزرگش بی تابی می‌کنه و مادرت میخواد فعلا خونه رو خالی نذاره ت ...

اخه سه هفته اس اونجاست 

نمی دونم من فقط نگران بابام هستم که توی خونه تنهاست وگرنه بنده خدا غذا هم برای ما درست می کنه

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی ناراحت شدم این تاپیک رو خوندم. همه مون این مدل مردهای یک دنده رو می شناسیم. که مثل بچه می مونند و پرستاری می خوان. نمی رن خونه پدر زن بمونند و اخلاق های خاص دارند. حالا زن صبوری می کنه و فداکاری می کنه و کنار میاد سال ها. بعد تهش اینجوری می شه وظیفه اش که سوگواریش برای مادرش ارزشش از قرص های فشار مرد و درس و دانشگاه بچه ها کمتر می شه!!!!! دلم می خواد آتش بگیرم!

خانوم میانسال نتیجه ی فداکاری رو ببینید... این می شه. 

بنظر من حق طبیعیش هست ک تحت فشار نباشع و خودش انتخاب کنه تا کی بمونه اصلا نباید بهش بگین گناه داره

ما بهش نگفتیم الان سه هفته شده که اونجاست

فقط می خواستم بدونم نباید دیگه برگرده خونه و پیش بابام باشه؟ حال بابام هم خوب نیست آخه 

مادربزرگم که فوت کرده و دیگه برنمی گرده اگه اتفاقی واسه بابام بیفته چی

عزیزم اگه متن رو درست می خوندید متوجه می‌شدید که نوشتم فشار پدرم مدام بالا و پایین میشه و ما نگران ا ...

از من بشنو 

خود مادرتون باید به این نتیجه برسه

دیگه باید برگردم سر خونه زندگیم 

منم همسر مریض و  فرزند جوون دارم توی خونه

به هر دلیلی بخواید گوشزد کنید 

که مثلا بابا مریضه 

زودتر می اومدی

حتی اگه دستوری هم نباشه 

یادآوری باشه

خبری باشه

برگرده 

اومدنش فایده نداره

چه بسا هی از ناراحتی هاش بگه

نزاشتید بمونم پیش پدرمم

نزاشتید عزاداری کنم کنه

بدتر روی فشار خون پدرتون نتیجه عکس بزاره

توی فامیل ما موقعیت مشابه پیش اومده

طرف تا مراسم چهلم مادرش موند شهرستان

اخه سه هفته اس اونجاست نمی دونم من فقط نگران بابام هستم که توی خونه تنهاست وگرنه بنده خدا غذا هم برا ...

بابات رو ببرید دکتر

فشار خون رو اکثر آدما دارن اصولاً باید با رعایت رژیم و داروی فشار ،فشار خونش کنترل بشه

بعدشم مامانت که متخصص قلب نیست باشه نباشه تاثیری تو حال بابات نداره

باباتم بچه نیست از سن بچه هاشم مشخصه باباتون سالمند هم نیست

چقد خودخواهین استارتر.

مادرتون تا هروقت احساس کنه غمش کم نشده و دوست داشته باشه میتونه پیش عزیزانش که خواهر برادراش بمونه که سنگ صبور هم هستن.

معلومه تو خونه ی شما سنگ صبوری نداره جز اینکه فقط صرفا بخاطر نگهبانی و بپز و بشور جای خالیش مشخصه

خانوم هستم
عزیزم اگه متن رو درست می خوندید متوجه می‌شدید که نوشتم فشار پدرم مدام بالا و پایین میشه و ما نگران ا ...

خب عزیزم یه قرصه میخوره یه فشاره یکیتون فشارشو یه صبح بگیره همش زنگ بزنه چکش کنه بخدا کاری نداره

ما بهش نگفتیم الان سه هفته شده که اونجاست فقط می خواستم بدونم نباید دیگه برگرده خونه و پیش بابام باش ...

اگر اتفاقی برای بابات بیفته مقصر خودش و شما هستید.
مادر شما مگر دکتره؟ یعنی چی دکتر رفته و فایده نداشته. آدم می ره دکتر و دارو می دن و فایده داره!! نشد می ره یک دکتر دیگه. داروهاش رو به موقع می خوره. مادر شما چی کار می تونه بکنه آخه؟ برای چی مادر رو مسیول سلامتی پدر می دونی؟ پدرت یک آدم بالغ هست. در مورد یک بچه که حرف نمی زنی. اگر هم دوست داری کمک کنی آستین بزن بالا. وقت دکتر بگیر. باهاش برو! مامانت آخه بنده ی خدا جراح قلبه؟ متخصص فشاره؟ چیه؟
یک جمله می گی مادربزرگم که مرد مامانم بیاد به بابام برسه. این وسط تنها کسی که انگار توی ذهن تو وجود نداره مادرت هست!! انگار مادر این وسط رفته به پدربزرگ برسه!! رقابت بین پدربزرگ و شوهرش هست. اصلا نمی فهمی اونم یک آدمه. با نیازهای خودش. با ترجیحات خودش. من اصلا نمی خوام بی حترامی کنم. ولی اصلا متوجه حرفای من می شی؟ 

بابات رو ببرید دکترفشار خون رو اکثر آدما دارن اصولاً باید با رعایت رژیم و داروی فشار ،فشار خونش کنتر ...

دکتر بردیم بهتر نشده آزمایش دادن تا جواب آزمایش بیاد باید صبر کنیم

نه دکتر نیستن ولی می تونن اگه خدای نکرده اتفاقی برای بابام افتاد زنگ اورژانس بزنه

استارتر الان مادرت کارش اشکال ندارن پدرتون که دوست ندارن بره خونه پدرزن الان پدر شما شرایطش فرق می‌کنه الان باید بره پیش مادرتون بمونه که خیال شما راحت باشه دوست ندارم یعنی چی 

یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
اگر اتفاقی برای بابات بیفته مقصر خودش و شما هستید. مادر شما مگر دکتره؟ یعنی چی دکتر رفته و فایده ندا ...

حرص نخور 

متوجه میشم ولی داری یک طرفه با توجه به شرایط خودت نظر میدی و چندین متن بلند بالا می نویسی

وقتی یک بار ایگنور میشی دیگه به بحث کردن ادامه نده یعنی طرف مقابل نمی خواد جوابت رو بده

دکتر بردیم بهتر نشده آزمایش دادن تا جواب آزمایش بیاد باید صبر کنیمنه دکتر نیستن ولی می تونن اگه خدای ...

حساسیتتون بی خورده

شما هستین خواهر برادر تون هستند ،پدرتون یه بزرگساله

اگه خیلی نگرانی شما این چند هفته رو کنار پدرت باش

فشارش رفت بالا می‌تونه زیر زبونیش رو بخوره یا زنگ بزنه ۱۱۵

برای اینکه مادرت رو درک کنی یه مثال میزنم خدا پدرو مادرت رو حفظ کنه ولی فک کن همین پدرت یا مادرت رو برای همیشه  از دست بدی چه حالی میشی ،مادرت دقیقا الان همون حال رو داره

پس هرکسی که تا حالا مسیولیتش رو رو دوش مادرت نینداخته یه مدت باید خودش کاراش رو بکنه تا حال مادرت بهتر بشه