2777
2789
عنوان

مادربزرگم فوت کرده مادرم چند روز خونه پدرش بمونه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 52 پست
یکم بزار تو حال خودش باشهمامانشو از دست داده بنده خداخودت مراقب پدرت باشچیزی نمیشه یکی دوهفته بیشتر ...

یک هفته ای خونه نیستم مجبورا و داداشم هم دانشگاهه

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
کسی نمی خواد براش تصمیم بگیره ما فقط نگران پدرم هستیم که اینجا تنهاست

اصلا عادلانه نیست نگرانی شما...
نگران مادری که مادر از دست داده نیستید. 

ولی نگران یک مرد گنده هستید که تنهاست!! تنهاست که تنهاست. خودش می تونه از خودش مراقبت کنه. نمی تونه هم شما کمک کنید. 

یه ذره مادرتون رو درک کنید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نگفتیم خدمتکاره اینقدری که نا کمکش می کنیم تا حالا ندیدم فرزندی در حق مادرش بکنهفقط حال پدرم مساع ...

مادرت خونه باشه چطوری فشار بابات کنترل میکنه شماهم همون کارو بکنید

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

عزیزم ممنون از درک و صبوریتون. حتما پدربزرگش بی تابی می‌کنه و مادرت میخواد فعلا خونه رو خالی نذاره تا پدربزرگش متوجه جای خالی مادربزرگت نشه .حتما مادرخودت هم به فکر شماست و الان کلی عذاب وجدان داره ولی خواهش میکنم درکش کنید حتی  خاله هات هم به وجود مادرت نیاز دارن. از طرفی اگه بهت خیلی فشار اومده میتونی زنگ بزنی به خالت و خیلی آروم و محترمانه یه جوری قضیه رو بهشون بگی اگه اونا به مادرت اطمینان بدن که شرایط رو میتونن تحمل کنن که تنها مادرت زودتر برمیگرده.

ما نگفتیم خدمتکاره اینقدری که نا کمکش می کنیم تا حالا ندیدم فرزندی در حق مادرش بکنهفقط حال پدرم مساع ...

خب شما و برادرت این مدت مراقب پدرتون باشین.خدایش خیلی دلم برای مادرتون سوخت طفلی☹️

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

مادرت هم مادرش رو از دست داده 

چقدر خودخواه هستین بچه که نیستید مراقب پدرتون باشید تا مادرتون برمیگرده

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید

خودش باید تصمیم بگیره نگران پدرید پرستاربگیرید تا مادرتون بیاد

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

بیشتر ببینید

اگر نگرانید کمک کنید پس. درس و دانشگاه شما از پروسه ی سوگواری مامانتون مهم تر نیست. درکش کنید. 

اصلا عادلانه نیست نگرانی شما... نگران مادری که مادر از دست داده نیستید. ولی نگران یک مرد گنده هستید ...

عزیزم اگه متن رو درست می خوندید متوجه می‌شدید که نوشتم فشار پدرم مدام بالا و پایین میشه و ما نگران این هستیم . دکتر هم رفته بهتر نشده 

وگرنه اصلا مادرم بره تا آخر عمرش اونجا زندگی کنه کاریش نداریم

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
اصلا عادلانه نیست نگرانی شما... نگران مادری که مادر از دست داده نیستید. ولی نگران یک مرد گنده هستید ...

دلم برا خودمون و جنس خودمون میسوزه آدم عزادار دلش می‌خواد یه مدت تو جمع باشه پیش هم دردهای خودش، نمیتونه سریع برگرده خونه ی خودش تک و تنها به در و دیوار نگاه کنه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

مادرش فوت کرده حواست هست ؟؟ هر چقدر دلش بخواد میتونه بمونه

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید

بنظر من حق طبیعیش هست ک تحت فشار نباشع و خودش انتخاب کنه تا کی بمونه اصلا نباید بهش بگین گناه داره 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید