2777
2789
عنوان

بچه ها شهر شما هم لباس به شدت گرونه

640 بازدید | 61 پست

اصفهان به شدت گرونه ،یه مانتو شلوار بخوای بخری یه چیزی حدود ۱ونیم باید پیاده بشی ،خیلی گرون شده طرفا شما هم خیلی گرونه؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره والا...

منم اصفهانم برو سبزه میدون و فدک مال اونجا ها بازم خوبه...

مطهری هم چندتا مغاره هست خوبه قیمت هاشم....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

ی مانتو دو نیم ایناس 

با این حساب شما اصفهان قیمت مناسبه

ای عشق اول دلم تو آخریشی تو با من زنده ای هنوز جدا نمیشی 💔کاش دل من به جز تو آرزویی دگر داشت 😭...لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

بیشتر ببینید

اینجا شلوار پارچه ای ۱ تومن شلوار لی ۸۰۰ من خریدم

مانتو هم از ۸۰۰ به بالا 

کت و شلوار از ۲/۵ به بالا

پارچه متری ۳۵۰

شال دونه ای ۴۰۰ به بالا

دهنمون سرویسه باید لخت بگردیم

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

خیلی گرونه من لباس قدیمیامو دلم نمیاد بندازم دور

وای ناچیز ناچیز پول درمیاریم یهویی از دست میدیم ،میگن توافق کردن پس چرا پوشاک و خوراک پایین نمیاد

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!