2777
2789
عنوان

بچه ها شهر شما هم لباس به شدت گرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 61 پست

تازه با یکو نیم نمیشه مانتو گرفت یه بلوز کوتاه میشه گرفت . 

مانتو که واقعاا مانتو باسه بلند باشه از همه جاش کم نکرده باشن بالای ۲۸۰۰بخداا 

بعد میگن حجاب داشته بلشین نمیشه خووووو 

روسری گرون از ۲۵۰اشغالاش شروع میشه 

مطمئنی مانتو شلوار ۱ و نیم . اینجا فقط مانتو ا و نیم قیمتشه

کمترینشو گفتم از این مانتو ساده ها و شلوار جین ساده وگرنه که چند وقت پیش رفتیم تو مزون مانتو ها همه بالای ۲و ۸۰۰ بود

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکونیمه؟ اینجا ارزونش این قیمته

کمترین قیمت و گفتم دیگه ،کمه کمش ۱و نیم پات در میاد اگر بخوای یه مانتو مجلسی خوشگل با شلوار بخری که یه چیزی حدود ۵،۶تومن درمیاد

ما که تو ایرانیم ولی شمارو نمیدونم😂😂😂😂 قیمتات خیلی مناسب بود

کجاش؟؟من کمترین قیمت منظورم بود برا یه مانتو بی کیفیت و یه شلوار جین ساده

لباسای ما اگه بخوای کمی خوب باشه حدود ده دوازده تومن قیمتشونه، من عید قبلی لباس نخریدم، فک کنم عید ق ...

ما رفتیم تو یه مزون مانتو مجلسی بخرم همه قیمتا بالای ۲و ۸۰۰ بود پشمام ریخت ،فقط یه مانتو ها دیگه شلوار و شال و کفش و کیف پیشکش

تازه با یکو نیم نمیشه مانتو گرفت یه بلوز کوتاه میشه گرفت . مانتو که واقعاا مانتو باسه بلند باشه از ه ...

وای دقیقا ،آدم دیگه اصلا نمیتونه یکم تیپ شیک بزنه ،بخوای یه تیپ قشنگ بزنی باید ۶تومن پیاده شی اونوقت حقوق ها چنده ۸تومن و ۹تومن

بله گرون و اونایی هم که قیمت مناسب هستن بی کیفیت هستن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بله گرون و اونایی هم که قیمت مناسب هستن بی کیفیت هستن

دقیقا ،الان من کمترین قیمت مانتو شلوار رو گفتم اگر بخوای یه مانتو شلوار درسا و حسابی بگیری قشنگ ۶،۷تومن پات درمیاد

شلوار فقط یک وخورده است

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بیشتر ببینید