2777
2789
عنوان

بچه ها شهر شما هم لباس به شدت گرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 61 پست
آره والا...منم اصفهانم برو سبزه میدون و فدک مال اونجا ها بازم خوبه...مطهری هم چندتا مغاره هست خوبه ق ...

سبره میدون خیلی بنجل شده لباس ها خیلی خیلی ،هروقت میرم اصلا دوست ندارم چیزی از اونجا بخرم هم کیفیت پارچه ها مزخرفه هم دوختشون

ولی فدت تاحالا نرفتم یه سر میزنم 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی گرونه من لباس قدیمیامو دلم نمیاد بندازم دور

من پارسال چند تا مانتو لینن گرفتم خاک تو سرشون با این جنساشون همشون آب رفت و رنگشم پرید. آستیناشون همه سه ربع شدن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

والله من انلاین سفارش دادم فقط برا مانتو دادم 4/800

شلوار پیشکش

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بیشتر ببینید
اره د لار هم اومده پایین دزدای مفت خور از قیمتشون کم نمیکنن اما تا هزار تومن میره روش میگن خرید جدید ...

فقط دلار و طلا اومده پایین دیگه هیچی نیومده پایین نه ماشین نه ملک نه پوشاک نه مواد غذایی ،انگار بچه گول زدن 

اینجا شلوار پارچه ای ۱ تومن شلوار لی ۸۰۰ من خریدممانتو هم از ۸۰۰ به بالا کت و شلوار از ۲/۵ به بالاپا ...

مگه کجایی ؟اینجا هم شال به شدت گرونه