2777
2789
عنوان

رک بودن یا مهربون بودن❔

141 بازدید | 12 پست

قدیما خیلی ملاحظه میکردم حرفامو نمیزدم تلافی نمیکردم و اوج فوران احساساتم گلایه کردن و گفتن ناراحتیم بود 

اما کم کم به این نتیجه رسیدم نمیشه اینجوری زندگی کرد انگار روش خواهرم درست تره شخصیتامون زمین تا آسمون فرق داره 

من همیشه احساساتی بودم و مواظب بودم تو حرفام کسی ناراحت نشه اما اون جز خودش و حال خوب خودش هیچی براش مهم نیست و جالب اینکه از من خیلی موفق تره و تقریبا هم سن هم هستیم 

به نظرم آدم وقتی ناراحت میشه نباید گلایه کنه باید ناراحتیشو همون لحظه جبران کنه و خودشو راحت کنه نباید مثل ذلیل ها بگه چرا منو ناراحت کردی من آدم خوبیم تو رو خدا منو دوست داشته باش اشتباه فهمیدی و سو تفاهم شده و توضیح بده باید طرفو بشونه سرجاش که اون هم همون ناراحتی رو تجربه کنه حالا یا با سکوت و تحقیر طرف یا با جواب دندون شکن 

در کنار رک بودن چاشنی مهربونی باشه خیلی خوشگل نیشه کسی بدل نمیگیره طرعم خجالت میکشه

به نظرم ذلته وقتی یکی با لحن بد با ادم حرف زده و باعث ناراحتی مون شده بعد ما با مهربونی ملاحظش رو کنیم طرف پررو میشه و قبلا تجربش کردم

رک بودن و مهربون بودن تضاد دارن با هم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم ذلته وقتی یکی با لحن بد با ادم حرف زده و باعث ناراحتی مون شده بعد ما با مهربونی ملاحظش رو کن ...

بله اگه خیلی طرف پرو هه حاظر جواب شبیه خودش .من منظورم این بود بعضیا کلا رکن کاری ندارن طرفشون چه جور ادمیه مدلشونه اگه این خصیصه رو عوض کن عالی میشه

منظورت از رک بودن چیه؟

بعضیا بیشعورن فکر میکنن رک هستند بعضیا مهر طلبن فکر میکنن مهربونن مهربونی که به خاطر جلب توجه باشه مهر طلبی....‌‌‌‌

بعضیا ذاتا مهربونن یعنی به خاطر اینکه طرف مقابل تاییدشون کنه نیست و همچین ادمایی قطعا مواقعی که لازم میتونن رک هم باشن

خدایا شکرت💙این کاربری گاهی دست دوستمه

اعتماد به نفس داشته باشی کسی نمیتونه بهت توهین کنه یا اگه بکنه جلوش کم نمیاری و از خودت دفاع میکنی ...

هزارم اعتماد به نفس داشته باشیم بخوایم نخوایم یه جایی یه روزی بهمون توهین میشه اما آدم با اعتماد به نفس با توهین خرد و ضعیف نمیشه چون ارزش خودشو تو کلمات و نگاه دیگران نمی دونه یکی هم بی اعتماد به نفس باشه حالش بد میشه و خودشو حتی مخفی میکنه مثل من

اگه منظورت از رک بودن توهین هست که بده ولی اگر منظورت اینه کسی سوالی چیزی داشت راحت بدون تعارف جواب بدی این خوبه 

خیلی وقتا مردم به اسم رک بودن توهین و تحقیر میکنن یجورایی عقده هاشون رو میرزن بیرون اینطور نباش ولی در کل رک خوبه هر چند من خودم تعارفی هستم همیشه ملاحظه طرف رو میکنم مهربون باش ولی مهربون بودن رو با تو سری خوردن اشتباه نگیر نزار ازت سوءاستفاده کنن با رفتار و گفتارشون یا تحقیر و توهین کنن بهت 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
منظورت از رک بودن چیه؟بعضیا بیشعورن فکر میکنن رک هستند بعضیا مهر طلبن فکر میکنن مهربونن مهربونی که ب ...

منظورم از رک بودن اینه که هر آدمی که یه ذره حالمونو بد کرد حالشو بد کنیم و اشتباهشو به رخش بکشیم خواهرم اینجوریه تعارف با هیچکس نداره و اتفاقا از من که کلی مراعات میکنم محبوب تره تو جمع ها 

اگه منظورت از رک بودن توهین هست که بده ولی اگر منظورت اینه کسی سوالی چیزی داشت راحت بدون تعارف جواب ...

منظورم هر دو تاشه 

ادم رکی که نه تعارفیه نه خجالتی و لازم باشه بدجور هم توهین میکنه و طرفو نابود میکنه از لحاظ شخصیتی

منظورم از رک بودن اینه که هر آدمی که یه ذره حالمونو بد کرد حالشو بد کنیم و اشتباهشو به رخش بکشیم خوا ...

اره درست رفتار میکنه اما بهتره اصلا با ادمی که حالش رو بد میکنه ارتباط نداشته باشه مگه ادم چقدر حوصله داره هر دفعه  اشتباه بقیه رو به رخشون بکشه و بخواد به بهشون یاد بده درست رفتار کنن بهتره از اول با کسایی ارتباط داشته باشی که شعور درست رفتار کردن دارن

خدایا شکرت💙این کاربری گاهی دست دوستمه

بله اگه خیلی طرف پرو هه حاظر جواب شبیه خودش .من منظورم این بود بعضیا کلا رکن کاری ندارن طرفشون چه جو ...

صادقانه بگم به نظرم ادم رک کاری به شخصیت طرف مقابل نداره کار اشتباهو نقد میکنه و ملاحظه نمیکنه با لحن صریح هم حرفشو میزنه و نگران طرف مقابل نیست چون اون خودش با اشتباهش باعث این برخورد شده خواهرم اینجوریه اما من برعکسم و خیلی جاها ضرر کردم و چیزی نگفتم و بعدا همون طرف طلبکار هم شده ازم

هزارم اعتماد به نفس داشته باشیم بخوایم نخوایم یه جایی یه روزی بهمون توهین میشه اما آدم با اعتماد به ...

افرین

پس خودتم میدونی

درسته اعتماد به نفس و قبول داشتن خودت یاعث میشه بقیه هم قبولت داشته باشن وازت حساب ببرن

ولی یه وقتایی یه ادمایی پیدا میشن که انگار از دماغ فیل افتادن

یا که خیلی خبیثن

ولی تو با اعتماد به نفست کم نمیاری

نه باید مثل الان باشی نه مثل خواهرت

هیچکدوم خوب نیست 

من وقتی مثل حودشون با چنین ادمایی رفتار میکنم

کلی حالم بد میشه

نمونش دیشبه ک هرچی تو خودم ریختم یهو فوران کرد

هرکی چیزی گفت یجوری جوابشو دادم و اصلا کم نیاووردم.

ولی خوب حرفای اونا باعث شد مریض شم

و تا هکین امروز عذاب بکشم

ولی اگر اعتناد به نفس داشتم به ادمای خودشاخ پندار اطرافم اهمیت نمیدادم نه خودم حرص میخوردم نه با جوابام جلو کسی خراب میشدم