2777
2789
عنوان

زن هایی ک باهاشون بما خیانت میشه اغلب ویژگی ظاهری مشخصی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 7044 بازدید | 168 پست
زنش فکر میکرد مقصر منمبه خداوندی خدا اگر من میدونستم یا حتی شک کرده قودمزنش میاد باشگاهی که میرم چپ ...

انقدر خوب نقش بازی میکنن ک هیچکس نمیفهمه بخدا

توام چپ چپ نگاش کن

میگفتی برو شوهرتو جمع کن 

من نباشم یکی دیگه ذاتش خرابه 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انقدر خوب نقش بازی میکنن ک هیچکس نمیفهمه بخداتوام چپ چپ نگاش کنمیگفتی برو شوهرتو جمع کن من نباشم یکی ...

اره امارش رو دارم که با چند نفر دیگم هست 

خدا لعنتشون کنه همچین ادمایی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ولی همیشه تو خیانت زن مقصره مسخرس نه؟انگار مرد بچس گول بخوره

مرده ک اینطور هس ک ی ادم لاشی اشغاله

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
خیلی مسخرس همیشه از زن توقع دارن خودشو حفظ کنه هیچوقت از مرد توقع ندارن نگاهشو کنترل کنه

ببین اگه یه زن متاهل خیانت کنه مقصر زنه ، اگه یه مرد متاهل هم خیانت کنه بازم مقصر زنه تازه اینجا دو تا مقصر وجود داره هم نفر سوم و هم همسر مرده چون بلاخره کم گذاشته واسه اقایی ، این تفکر سنتی و مذهبیه متاسفانه کلا به مرد اجازه ی هرزه بازی رو دادن حتی قانونی و شرعی !

در مسیر... 🌱
چقدر تاپیکت بده ممکنه ی خانمی هرزه نباشه ولی ظاهرش اینجوری باشه چه حس بدی بش دست میده☹️

گفتم اغلبشون اینن ن همه

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
وای چه عالی من چرا با ایرانی جماعت سگ سیبل بخوام ازدواج کنم ک بخواد منو بگیره یا نگره

چی زر زدی؟

@niniyar    

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ببین اگه یه زن متاهل خیانت کنه مقصر زنه ، اگه یه مرد متاهل هم خیانت کنه بازم مقصر زنه تازه اینجا دو ...

من تا اینجای تاپیک خواننده بودم 

اما لازم دونستم بگم، تفکر سنتی رو درست گفتی اما مذهبی نه!!

هیچ‌‌ کجای شرع به مردها اجازه نگاه هرزه و رفتار هرزه داده نشده 

هم در قرآن از نگاه حرام و گناه آلود هشدار داده شده در قرآن مستقیم داریم واحفظوا فروجهم.....نگاهتون رو از حرام حفظ کنید....

هم در احادیث که پیامبر فرموده:نگاه حرام تیری از تیرهای شیطان است....

اما مسئله اینجاست که ایرانی جماعت کلا رو خط اعتدال نمیتونه حرکت کنه

تا بوده گفتن فقط زن‌ها باید رعایت کنن، الان هم جو جامعه اینطوری شده که میگن زن‌ها آزاد باشن ولــــی  مردها باید چشم کور کنن و پا قلم کنن....

یک بار محض رضای خدا فکر نمی‌کنیم که هردو قشره زن و مرد باید یکسری چیزهارو رعایت کنیم و هی توپ رو تو زمین هم پاس ندیم....

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ