ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊♀️🏋♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩⚕️
خودمم ایرانم به دخترها زن ها مگه توهین کردم؟؟؟ به مردهای هول توهین کردم معلوم نیست با خودتون چند چندید یکی ازتون دفاع هم میکنه باز میپرید بهش مردهای ایرانی پر ادعا بی ریخت مگه غیر اینه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تا اینجای تاپیک خواننده بودم اما لازم دونستم بگم، تفکر سنتی رو درست گفتی اما مذهبی نه!!هیچ کجای ...
عزیزم من نمیدونم تعریفت از هرزه چیه
ولی اخلاق میگه کسی که رابطه ی موازی داره هرزه ست و اسلام و خصوصا مذهب شیعه اجازه ی چندین پارتنری یعنی ۴ همسر دائمی و nهمسر موقت رو به مرد داده ، به همچین شخصی میگن هرزه یا خراب یا بی بند و بار
فکر کنمچون لاغری حساس شدی روی زنهاییکه چاقن نه عزیزم از این خبرا نیست یکی از فامیلای ما متاهله خودش با یه زن گتاهل هم رابطه داره دقیق برعکس چیزی که شما گفتی هست
چندسال پیش که من مجرد بودم یه اقا برام نامه نوشته بود انداخته بود تو خونم بعد زنگ زد گفت میخوام زنمو طلاق بدم همسایمم بودن ۲تا دختر کوچیک دبستانی داشت گفت یکساله با زنم رابطه نداریم من دروغی گفتم نامزد دارم بعدم دیگه مزاحمم نشین. بعد ۲تا ۳ماه بعد دیدم زنش یه نوزاد بدنیا اورده بغلشه. زنه هم قیافش خوشگل بود