2777
2789
عنوان

دلم خیلی برای خواهرم گرفته

648 بازدید | 37 پست

هشت ماهه خواهرمو به خاطر یه بیماری یهویی از دست دادم ،خواهرم چند سال سردرد داشت دکتر رفته بود میگفت میگرن دارم تا چند ماه پیش که یهو تشنج میکنه و میبرن بیمارستان دولتی  میگن یه غده تو سرشه عمل میشه متاسفانه بعد از یک ماه اونجا پر میکشه چیزی که داره منو آتیشم میزنه اینه که اگر شوهرش اونو می‌برد بیمارستان خصوصی شاید الان زنده بود،خواهرم بع از عمل گاهی ما رو می‌شناخت گاهی نه طفلک اونجا از دنیا سیر شد دو تا بچه داشت همه رو تنها گذاشت رفت احساس میکنم اصلا بهش بعد از عمل رسیدگی نکردن همش یه آهنگ میزارم که منو یاد اون میندازه زار زار گریه میکنم اصلا باورم نمیشه دیگه نیست چون قبل این اتفاق هم با هم بحثمون شده بود قهر بودیم😭😭😭😭😭😭😭😭

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلممممم

میدونم واقعا شرایط سختیه از دست دادن عزیز

خدا بهتون صبر بده....

دنیا همینه دیگه انگار به کام هیچکس نیس

مادرمنم آرتروز شدید زانو گرفته اصلا نمیتونه بلند بشه

وقت دکتر گرفتیم واسش خییییلی نگرانم😭😭

عزیزدلممممممیدونم واقعا شرایط سختیه از دست دادن عزیزخدا بهتون صبر بده....دنیا همینه دیگه انگار به کا ...

انشالا که حل میشه مامان منم یه پاش همینجوریه به سختی راه میره  

براش فاتحه بخون تا دلت آروم بگیره .خدا رحمتش کنه

همش یادش میفتم فاتحه میخونم اما بعد یه مدتی دوباره حالم داغون میشه،قبلا خوابش میدیدم آخرین بار بغلش کردم گفتم دلم واست تنگ شده اونم گفت دل منم،دیگه خوابش ندیدم

یعنی وقتی فهمیدی مریضه نرفتی عیادتش و باهاش آشتی کنی!؟

چرا رفتم تو اویه ماه هر روز نسبتا میرفتم اما طفلک منو نمیشناخت منم همش دستاش بوس میکردم بهش دلداری میدادم اصلا فکرش نمیکردم بره میگفتم تلاش کن زودتر خوب بشی برگردی خیییییلی غریب رفت الهی بمیرم