2777
2789
عنوان

زن هایی ک باهاشون بما خیانت میشه اغلب ویژگی ظاهری مشخصی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 7113 بازدید | 168 پست
به سلامتی🌹 هرجا هستید بدرخشید🌹 ممنونم از پاسختون

بسیار ممنونم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقایون خائن چه شکلی هستن نمیشه از روی ظاهر هیچکس قضاوت کرد و کسی و تحقیر کرد

من مردی رو میشناسم که ظاهرش خیلی موجه و مثبته ظاهرشم بد نیست اما خائن و کثیفه نه با یه زن با چنتا زن هم هست

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
اره بمنم میگه نکنه تو هم اینجوری هستیبگو آخه خدا زده چی بگم بهت 😂😂😂طفلی معلومه کمبود داره

شوهرش بهش خیانت کرده مثلا داره خودشو آروم میکنه😁

من خودم متاهلم میفهمم که چقدر دردناکه همسر آدم خیانت کنه.

ولی این رفتارا که هی بیایم هرزه هرزه ببندیم به این و اون و تحقیر و تمسخر اصل مطلبو عوض نمیکنه و آرومم نمیشن فقط خودشونو گول میزنن

بجای اینکارا بهتره آدم تمرکزشو بزاره رو زندگیش یه تصمیم سازنده بگیره ببینه با خودش چنده چنده و ...

همه ی ما خوب میدونیم که مردا محاله ممکنه تا کاری دلشون نخواد و انجام بدن.همونجور که وقتی زنشونو نخوان کاری میکنن که خانم فرار کنه از زندگی یا زندگی رو تلخ میکنن.تا زمانی که یه مرد خودش نخواد هیچکس نمیتونه گولش بزنه.کاریم که بخوان بکنن هیچکس جلودارشون نیست.اون اکثر خانمان که احساساتین گول میخورن.

اینارو میگم واسه خانمایی که همچین مشکلاتی دارن هی نندازن گردن اینو اون و حاشیه برن.اصل مطلب اینه که اون مرد برای زن و بچه و زندگیش ارزش قائل نبوده که به فکر روانشون نبوده.

بشینین تصمیم درست بگیرین.با این رفتارا اصل مطلب عوض نمیشه.عمرتون بیشتر از اینا می ارزه که شوهر هرزه رو کنار خودتون نگه دارین بعد هی اینو اونو مسخره کنید.اونی که باید دلش برای زندگیش بسوزه زن و شوهرن نه هیچکس دیگه

کاربر خانم هستم.