2777
2789
عنوان

زن هایی ک باهاشون بما خیانت میشه اغلب ویژگی ظاهری مشخصی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 7113 بازدید | 168 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند مورد خیانت رو مورد بررسی دقیق قرار دادی ک ب این نتایج دست پیدا کردی؟ 🤣🤣

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!!

بیشتر ببینید
ابجی اینا برای دهه شصت بوداا😂

بخدا هنوزم هس

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

برادرشوهر، خاله من با یه خانم صیغه کرده بود.

زن اول خودش خیلی خوشگل ، به خالم گفتم، خاک بر سرش، زن خودش به این خوشگلی.

خالم گفت ازش دفاع نمیکنم، خیلیم کار غلط کرده ولی خدایی زن صیغه ای خیلی خیلی خوشگله

با چیجور هالویی ازدواج کردید که بهتون نگن خونه موندی آخر با این درب داغون بهتون خیانت میکنن خداروشکر ...

االبته با اخلاقی که داری کسی نمیگیرتت دیدم اینجا چطوری به همه میپری🤣🤣🤣🤣🤣

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

مردای خیانتکارم همشون یعالمه ریش و پشم دارن شکم گنده قد کوتاه بی پول و درب داغون

قدکوتاه بود

ریش وپشمم ی عالم داشت

ولی وررشی وسیکس پکی بود 

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

االبته با اخلاقی که داری کسی نمیگیرتت دیدم اینجا چطوری به همه میپری🤣🤣🤣🤣🤣

وای چه عالی من چرا با ایرانی جماعت سگ سیبل بخوام ازدواج کنم ک بخواد منو بگیره یا نگره 

و مردهایی که خیانت می کنند چه شکلی هستند؟

قد کوتاه

بسیار پشمک

اینو مطمئنم

وای چه عالی من چرا با ایرانی جماعت سگ سیبل بخوام ازدواج کنم ک بخواد منو بگیره یا نگره

خودت ایرانی نیستی مگه؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!!

بیشتر ببینید
اینا که مال دهه پیش بود من چند تا خراب دیدم مثل پلنگ بودن سرتا پاشون عملی با خودشونم می گن داف 🤢

حالا تا شناسایی اونا

اینارو داشته باشین