2777
2789
عنوان

یک سوال دارم هم اقایون جواب بدن هم خانوما در مورد خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 85 پست
یک سوال دیگع دارم پس اگه دوسم نداره اون گریه ها چی بود که میکرد؟چرا گریه میکرد که برگرد🙁

خودت جوابشو میدونی دیگه 

فکر نکنم پایه و اساسی

داشته باشه

امضام بخون

باید ثابت کنه دوست داره نه گریه کنه بعدشم بره باکس دیگه 

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
اصلا چرا تو باید کاری کنی که اون معتادت بشه؟ طرف خودشیفتست مرد اگه مرد باشه دل اگه دله یهو یه جا گیر ...

گفتم که زبونش دو متره 

هنوز میگه نه من دلی بهت هیانت نکردم😂

من فقط عقذه ایم میگم کسی پیام میده بازیش بدم بعد خدافشی کنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو چیکار داری گریه میکنه؟ تو به فکر زندگی خودت باش ، همسر سابق منم وقتی دوست بودیم باهاش کات میکردم میومد دمه خونمون گریه میکرد صد نفر زنگ میزدن پا در میونی ،ازدواج کردیم تو عروسیمون دوست دخترش و دعوت کرده بود ، من سر کار بودم میاوردش خونه، گریه ها و التماساش و یادش رفته بود اصلا ، آخرم طلاق گرفتم ، تو مسیول مشکلات روحی روانی بقیه نیستی زندگیت و بخاطر یه آدمی که تکلیفش با خودش مشخص نیست و مشکل داره خراب نکن 

وای از کجا بفهممم اون میاد جلو نمیزاره از دستش برم ؟راه چی زیادهه؟وای

ببین عزیزم میگم تو خیانتشو رفتار غیرعادی و زننده طرفو ول کردی چسبیدی به اینکه باهاش ازدواج کنی؟؟؟؟ اصلا ازدواجم کردی میخوای فردا طلاق بده تورو با دل شکسته تر از این بمونی و خودت؟؟؟؟ میگم تو اول تکلیف رفتار این آدمو مشخص کن ببین بهت اعتماد میده علاقه میده بعد اگر داد و همه کار کرد مشخصه میاد جلو و یک چیز واضحی هست ولی اگر همچنان خیانت کنه بگه منو عاشق کن و این حرفا معلومه نمیخواد داره بازی میده

تو چیکار داری گریه میکنه؟ تو به فکر زندگی خودت باش ، همسر سابق منم وقتی دوست بودیم باهاش کات میکردم ...

آفرین منم همینو میگم ولی خیلی احساسی داره عمل میکنه کثافتکاریای طرفو نمیبینه فقط اینکه آیا میاد جلو یا نه و گریه طرف 

گفتم که زبونش دو متره هنوز میگه نه من دلی بهت هیانت نکردم😂من فقط عقذه ایم میگم کسی پیام میده بازیش ...

ببین ایشون مریضه روانیه یه آدم دوقطبی با شخصیت مرزی و خودشیفته بزن اینترنت راجع به رفتاراشون و شخصیتشون بخون 

ببین عزیزم میگم تو خیانتشو رفتار غیرعادی و زننده طرفو ول کردی چسبیدی به اینکه باهاش ازدواج کنی؟؟؟؟ ا ...

نه دیگه یه بار خیانت کرد هیچ‌کاری نکرد اینم بار دومه 

چون سربازه دلم نمیاد اذیتش کنم

نه دیگه یه بار خیانت کرد هیچ‌کاری نکرد اینم بار دومه چون سربازه دلم نمیاد اذیتش کنم

وای ببین اصلا باورم نمیشه داری اینطوری حرف میزنی تو خودتو دوست نداری یعنی چی سربازه دلم نمیاد برای کسی که دوبار بهت خیانت کرده دلت نمیاد؟ اون ولی دلش میاد شخصیت تورو خرد کنه تو برات مهم نیست اون ضایع کنه تورو و بی اهمیت و خوار و خفیف ببینتت؟ چطوری برای کسی که برات ارزش قائل نیست ارزش قائلی؟ آیه نیومده تو با ایشون باشی خوب اینطوریه برو ادامه بده تا با یه حالت بد معذرت میخوام برینه بهت بعدم ولت کنه یه روز تا بسوزی یا میمونی و شاهد کثافتکاریاش انقدر میشی تا از بین بری خوبه اینطوری؟