2777
2789

ببخشید کلا ۳ روز پریود میشم اولین روز خیلی شدیده رفتم سونو گفت فیبرومت بززگه باید عمل کنی ولی قبل عمل فریز تخمک کنیم چون کلا دخیره تخمکم 0/54 هست ۳۳ سالمه همیشه هم ورزش میکنم لاغرم نمیدونم چرا اینطوری شد میگن یائسگی زودرس ممکنه بگیرم درسته؟ از دیروزه دارم گریه میکنم حالم خیلی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله مشکلت حل شده گریه نکن

همه یه دردی داریم یه مریضی داریم 

باید تا اونجایی که میتونیم حل کنیم

منم دیروز رفتم دکتر چون‌مدتی عس تپش قلب دارم فشار خونم بالا رفته در صورتی که لاغرم ورزشکارم نه چربی و قند دارم ۴۱سالمه

دکتر قلب بهم گفت بعد از اکوی قلب گفت دریچه میترال قلبت مادرزادی کمی گشاد هس 

دو سال از من کوچیکتری فیبرومت چه اندازه اس؟سایز تخمدانت چنده؟منم میوم دارم اردیبهشت جهنم اومد جلو چش ...

مجردم بدبختیم چند تا شده استرس گرفتم 

فیبرومم ۹ سانت هست دکتر گفت اینو عمل کنیم تخمکت کمتر هم میشه پس قبلش فریز واجبه اگه میخوای بچه داشته باشی دراینده نمیددنم سایز تخمکمو چیزی نگفت

تنها راه حل درمانت ،اصلاح سبک تغذیه و زندگیته 

من تنبلی تخمدانم نصفش درمان شده 

برو پیج دکتر تاجیک ببین .مجانی میتونی اصلاح سبک بکنی 

منم همین کار کردم .حتی ۷کیلو کم کردم 

کلی خانم یائسه ۴۰سال به بالا درمان شدن

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
انشالله مشکلت حل شده گریه نکنهمه یه دردی داریم یه مریضی داریم باید تا اونجایی که میتونیم حل کنیممنم ...

من از تنهایی میترسیدم دنیا داره تمام تلاششو میکنه این اتفاقی که میترسم واسم بیفته

تنها راه حل درمانت ،اصلاح سبک تغذیه و زندگیته من تنبلی تخمدانم نصفش درمان شده برو پیج دکتر تاجیک ببی ...

من چندین ساله ورزش میکنم اصلا بدنمو ببینی میفهمی ورزشکارم 

رژیم هم میگیرم چیزای شیرین نمیخورم درصد چربی بدنم کمه اصلا دکتر ام تعجب کرد گفت ژنتیکیه متاسفانه کاریش نمیشه کرد