2777
2789

فقط بیخیال باش نسبت بهشون 

اونا از حسودیه این کارو میکنن عزیزم

همه ی ما توی زندگیمون به حد کافی مشکل داریم پس کاش لاقل توی مجازی هوای همو داشته باشیم و کمی مهربون باشیم 🙃❤️از زندگی دیگه قشنگیاش نمونده🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رو عزت نفست کار کن
اینکه اینجا این سوال رو مطرح کردی یعنی عزت نفست پایینه و خودتم شک داری که دوست داشتنی هستی
پس میتونی بری تراپی میتونی بشینی هزارتا کتاب بخونی میتونی دوره های انلاین عزت نفس رو برداری
ورزش ورزش ورزش برو خیلی مهمه همینکه هیکلتو بسازی یه اعتماد بنفسی میده که وووو
خلاصه که خودتو رگبار ببند به تمام روشایی که میتونی عزت نفستو بسازی
اونوقت دیگه نظر بقیه کوچکترین اهمیت و جای سوالی برات نمیذاره که بیای بپرسی چیکار کنم :) لاو یو

عزیزم رو عزت نفست کار کن اینکه اینجا این سوال رو مطرح کردی یعنی عزت نفست پایینه و خودتم شک داری که د ...

عزیزم مرسی 

ببین من کتاب زیاد خوندم

پادکست راجب عزت نفس گوش دادم

باشگاه تازه دارم میرم و خیلی خوبه 

ن میدونی چیه باشگاه ی سری ادم های ۱٠٠کیلو میان و همه دوسشون دارن احساس میکنم خودم کم انرژی و کم. صحبتم 

میترسم گرم بگیرم طرف محل نزاره 

بارها شده تو صورت ادماخندیدم اونا محل سگ ندادن بهم

.

کلیشه‌ای به نظر میرسه ولی واقعا رو عزت نفست کار کن. اعتماد به نفست رو بالا ببر همین باعث میشه مردم احترام بیشتری بهت بذارن و دوستت داشته باشن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اول دلايلشونو يادداشت كن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید