2777
2789

خوشبحال کسی ک ازنا رو نمیدونه و راحت باردار میشه

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوست من همه اینا رو داشت  ولی باردار شد 

شماام امیدت بخدا باشه  به معجزه خدا امیدوار باش   یه جوری دلتو شاد میکنه و نی نی سالم بهت هدیه میده ک خودتم انگشت به دهن می مونی 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید
دوست من همه اینا رو داشت ولی باردار شد شماام امیدت بخدا باشه به معجزه خدا امیدوار باش یه جوری دل ...

خودایپنی داشت ؟

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

الهی برای دلت بمیرم ....من درکت میکنم ....چندروز پیش ی خانمی گفت وای بیخیال همون بهتر ک بچه دار نشدی تو این اوضاع بچه چه کوفتیه بعدم گفت تو خودت را زدی ب مریضی حتما رابطتون خوب نیس 😏☹️ بلد نیستین ....

دلم میخواست پاره اش کنم ، صدبار اومدم بهش بگم تو حرف نزنی نمیگن لالی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ای کاش ما هم مثل همونایی که ناخواسته باردار شدن بودیم 

خدایا تو رو به بزرگی و کرمت قسم همه طعم مادر و پدر شدن رو بدون درد و دارو بچشن 😢🌹

خدایا ما چشم امیدمون به توست 

🤲😪

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
الهی برای دلت بمیرم ....من درکت میکنم ....چندروز پیش ی خانمی گفت وای بیخیال همون بهتر ک بچه دار نشدی ...

عزیزم ان شاالله بزودی هم شما هم استارتر دامنتون سبز بشه

از ته دلم دعاتون میکنم