2777
2789
عنوان

چطوری اسباب بازی هارو سرو سامان بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 18 پست
خب با دخترت تو یه اتاق باشن

یا هم نمیسازن پسرم وسایل دخترم و خراب میکنه 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
آهان خیلی سخته واقعا . من اگه بچه داشته باشم، می‌خوام در اتاقمو همیشه قفل کنم که با شوهرم راحت باشیم ...

اره خیلی خوب اینجوری استرس نداری و راحتی، من دخترم بچه تر بود میرفت تو اتاق خودش میخوابید ولی الان نمیدونم چرا تنها نمیخوابه 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی خوب اینجوری استرس نداری و راحتی، من دخترم بچه تر بود میرفت تو اتاق خودش میخوابید ولی الان ن ...

عزیزم به نظرم کم کم عادتشون بده تنها بخوابن. چون یه وقت خدای نکرده چیزی نبینن. و خدای نکرده بخاطر بچه، رابطت با شوهرت کمرنگ نشه.

درمورد اسباب بازی ها هم شلف دیواری به نظرم خوبه. هم هزینش کمه هم جای کمی میگیره. دیجیکالا هم فکر کنم داره.

عزیزم به نظرم کم کم عادتشون بده تنها بخوابن. چون یه وقت خدای نکرده چیزی نبینن. و خدای نکرده بخاطر بچ ...

بله درست میگید البته ما بچه ها بخوابن تو اتاق بریم در و قفل میکنیم، اگه بیدار بشن  دخترم در میزنه ولی پسرم نه