2777
2789

سلام خونمون دو خوابه هست یه اتاق برای دخترم یکی هم مثلا خودمون،  پسرم الان که نزدیک پنج سالشه میگه اتاق میخوام کمد دیواری هم ندارم الان میخواستم یه گوشه اتاق خودمون و برا پسرم درست کنم موندم اسباب بازی ها رو چیکار کنم خیلی باعث شلختگی خونه شدن 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

اگه اسباب بازی ها کوچیکن من ریختم تو سبد بزرگ.از این سبد رختا استوانه ای.منم جا ندارم مجبور شدم.

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شبا توی اتاق شما میخوابه؟

نه ما خودمون هم تو اتاق نمیخوابیم همه تو هال

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
اگه اسباب بازی ها کوچیکن من ریختم تو سبد بزرگ.از این سبد رختا استوانه ای.منم جا ندارم مجبور شدم.

فکر خوبیه 

نه ما خودمون هم تو اتاق نمیخوابیم همه تو هال

میبخشین یه سوال شخصی دارم. من چون بچه ندارم، برام سواله. پس رابطه جنسی رو چیکار میکنین؟ چون هیچوقت تنها نمیخوابین. ببخشیدا میپرسم

به نظرم یه گوشه هال، یه کمد بذار، اسباب بازی هاشو بچین اونجا.

فکر خوبیه ولی فعلا نمیتونم کمد تهیه کنم

میبخشین یه سوال شخصی دارم. من چون بچه ندارم، برام سواله. پس رابطه جنسی رو چیکار میکنین؟ چون هیچوقت ت ...

وقتی بچه ها خوابن میریم تو اتاق 

حالا با این اوضاع خونه عصری مراسم سه هفته  فوت خواهرشوهرم هست شب عروسی پسر برادر شوهرم

وقتی بچه ها خوابن میریم تو اتاق

آهان 

خیلی سخته واقعا . من اگه بچه داشته باشم، می‌خوام در اتاقمو همیشه قفل کنم که با شوهرم راحت باشیم. بچه ها هم ناخواسته چیزی نبینن. حریم شخصی رو هم یاد بگیرن. همیشه در بزنن بیان. به نظرتون اینجوری خوبه؟

یه شلف طبقه ای بزن به دیوار اتاق خودتون و اسباب بازی هارو بذار رو شلف

از نظر مالی الان صفرم،  شوهرم تازه بیکارشده