بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منجر به کم کاری تیرویید هم میشهاونطور که میدونم اینجور افراد سخت باردار میشنمنم این مشکل رو دارم که ...
هرجی ازمایش هس انجام دادم بجز اینی ک میگیدنکنه ازاین بتشه ک بچه دارنمیشم البته شوهرمم مشول داشته یکم بی تاثیرنبوود
بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.
گریه نکن ، سعی کن قوی بمونی، هرچیزی خیری داره، شاید قسمت من و شما اینه و امتحانه از طرف خداست که ببی ...
من شما رو میشناسم عزیزم
هم تو دوران بارداریم و هم موقع زایمانم برای شماام دعا کردم ک بزودی خدا بهت سالم بده
الهی بزودی نی نی دار میشی گلم
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
ولی من تو جمع بودن را دوست دارم ، ذاتن ادم برونگرایی هستم ...جدیدا میخندم و میگم من که راحتم ،هزینه بچه داری و خرید وسایل جلوگیری و ترس بارداری ندارم ریلکسم ، همه هم میگن وای راست میگیا خوشبحالت 🥲
باید بیخیال شی و جنبه های مثبتشو ببینی بلکه دلت و مغزت اروم بشه عزیزم .
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....