2777
2789
عنوان

کاش نمیدونستم ناباروری چیه تنبای تخمدان چیه خودایمنی چیع

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 128 پست
سلولهام بر علیه خودم حمله میکنن مثلا دوبار جنین کاشتم نگرفت بعد ک ازمایش خودایمنی دادم گفت بدنت جنین ...

خوب ایمونولوژی میری دارو میده 

این مشکل حل میشه

چطور دکترت نگفته 

کدوم شهری؟ 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلولهام بر علیه خودم حمله میکنن مثلا دوبار جنین کاشتم نگرفت بعد ک ازمایش خودایمنی دادم گفت بدنت جنین ...

راه درمان نگفتن؟

برام صلوات میفرستید منم به زودی مادر بشم؟خداخیرتون بده🌸🌸🌸💖

منجر به کم کاری تیرویید هم میشهاونطور که میدونم اینجور افراد سخت باردار میشنمنم این مشکل رو دارم که ...

هرجی ازمایش هس انجام دادم بجز اینی ک میگیدنکنه ازاین بتشه ک بچه دارنمیشم البته شوهرمم مشول داشته یکم بی تاثیرنبوود

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید
گریه نکن ، سعی کن قوی بمونی، هرچیزی خیری داره، شاید قسمت من و شما اینه و امتحانه از طرف خداست که ببی ...

من که خیلی ساله پوست کلفت و قوی شدم

ولی گاهی اوقات واقعا قوی بودن دیگه کارایشو‌ از دست میده

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
گریه نکن ، سعی کن قوی بمونی، هرچیزی خیری داره، شاید قسمت من و شما اینه و امتحانه از طرف خداست که ببی ...

من شما رو میشناسم عزیزم 

هم تو  دوران بارداریم و هم موقع  زایمانم برای شماام دعا کردم ک بزودی خدا بهت سالم بده 

الهی بزودی نی نی دار میشی گلم

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید
منجر به کم کاری تیرویید هم میشهاونطور که میدونم اینجور افراد سخت باردار میشنمنم این مشکل رو دارم که ...

آخه منم آزمایششو دادم جوابش ۱۰۰۰ شد.

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن
وای حرف دل من من که دلم نمیخواد تو جمع باشم

ولی من تو جمع بودن را دوست دارم ، ذاتن ادم برونگرایی هستم ...جدیدا میخندم و میگم من که راحتم ،هزینه بچه داری و خرید وسایل جلوگیری و ترس بارداری ندارم ریلکسم ، همه هم میگن وای راست میگیا خوشبحالت 🥲 

باید بیخیال شی و جنبه های مثبتشو ببینی بلکه دلت و مغزت اروم بشه عزیزم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شما عدد انتی تی پی او چنده؟ از من ۴۳۰ هست ولی الان ۱۴ساله باردارنشدم .البته شوهرمم مشکل داره😭

واسه من بالای هزار بود 

برید مراکز ناباروری دولتی

ان شاءالله خدا بخواد الان اکثر مشکلات راه حل داره

من الان سه ماهه فسقل دارم 

خدابه شماهم میده 

فقط باید قوی باشی وموانع رو رفع کنی

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
خوب ایمونولوژی میری دارو میده این مشکل حل میشهچطور دکترت نگفته کدوم شهری؟

اصفهان ،رفتم دارو داده اما شوهرمم مشکل داره دوبار عمل واریکوسل کرده

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

آزمایش دادین متوجه تنبلی شدید.؟از چند سالگی داشتید؟از طریق سونو؟

با سونو فهمیدم یه ۶ سالی میشه .برا اقدام دارو خوردم آمپول زدم ماه دوم باردارشدم

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن